Segít valaki ajánlani könyvet, linket első babavárásra? Esetleg valakivel mail címcsere, aki már szült.
Elöször vagyok terhes, 15hetes. Sajnos senki nincs a környezetemben aki tud nekem tanácsokat adni, vagy bármi... Édesanyám meghalt. Anyósommal nagyon rossz a kapcsolatom és nem is szivesen fogadnék el tőle tanácsot, mert alkoholista. Valaki tud ajánali könyvet, linket amiből megtudnék dolgokat, hogy mire kell vigyáznom, stb stb?!
köszönöm
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki irt :)
tanulmányozom a linkelt oldalakat, és biztos felfogom venni a kapcsolatot veletek, mert tényleg senki nincs aki tudna nekem ilyenbe segíteni. És itt egyből annyian irtatok, nagyon jól esik :) köszönöm szépen :)
Még nem tudni, hogy kislány, vagy kisfiú. De várom, hogy megtudjam, én úgy érzem kislány :)
1-2nap és felveszem a kapcsolatot veletek :) és még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget :) örülök, hogy vannak ilyen segitőkész anyukák, leendő anyukák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!