Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segít valaki ajánlani könyvet,...

Segít valaki ajánlani könyvet, linket első babavárásra? Esetleg valakivel mail címcsere, aki már szült.

Figyelt kérdés

Elöször vagyok terhes, 15hetes. Sajnos senki nincs a környezetemben aki tud nekem tanácsokat adni, vagy bármi... Édesanyám meghalt. Anyósommal nagyon rossz a kapcsolatom és nem is szivesen fogadnék el tőle tanácsot, mert alkoholista. Valaki tud ajánali könyvet, linket amiből megtudnék dolgokat, hogy mire kell vigyáznom, stb stb?!

köszönöm

2011. jún. 16. 14:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki irt :)

tanulmányozom a linkelt oldalakat, és biztos felfogom venni a kapcsolatot veletek, mert tényleg senki nincs aki tudna nekem ilyenbe segíteni. És itt egyből annyian irtatok, nagyon jól esik :) köszönöm szépen :)

Még nem tudni, hogy kislány, vagy kisfiú. De várom, hogy megtudjam, én úgy érzem kislány :)

1-2nap és felveszem a kapcsolatot veletek :) és még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget :) örülök, hogy vannak ilyen segitőkész anyukák, leendő anyukák :)

2011. jún. 16. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem megvan mind a három Suttogó c. könyv pdf formátumban. (Szgépen tudnád olvasni). Ha érdekel nagyon szívesen átküldöm, és én is szívesen segítek bármiben. Sok-sok bölcsődalom is van, amit terhesség alatt, illetve még baba korban is nagyon kellemes hallgatni! Írj nyugodtan privit!
2011. jún. 16. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Sok oldalon igényelhetsz hírlevelet, pl. a gendiagnosztika.hu-n és minden héten küldenek levelet, hogy épp hol tart a babád a fejlődésben, sok tanácsot adnak. Ill. én a Gyermekhatárok c. könyvet is nagyon szeretem olvasni. 28 hetes kismama.
2011. jún. 16. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Én A suttogó mindent megold című könyvét ajánlom sok szeretettel. Kicsit poroszos, de nagyon jó irányelveket mutat, és szinte minden gondra van megoldása! Nézz bele, én az Alexandrában vettem.
2012. máj. 12. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!