Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segít valaki ajánlani könyvet,...

Segít valaki ajánlani könyvet, linket első babavárásra? Esetleg valakivel mail címcsere, aki már szült.

Figyelt kérdés

Elöször vagyok terhes, 15hetes. Sajnos senki nincs a környezetemben aki tud nekem tanácsokat adni, vagy bármi... Édesanyám meghalt. Anyósommal nagyon rossz a kapcsolatom és nem is szivesen fogadnék el tőle tanácsot, mert alkoholista. Valaki tud ajánali könyvet, linket amiből megtudnék dolgokat, hogy mire kell vigyáznom, stb stb?!

köszönöm

2011. jún. 16. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt van pár oldal, amiket nézegethetsz:

Babás oldalak

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De nyugodtan írhatsz privit is nekem, szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre!

2011. jún. 16. 14:15
 2/14 anonim ***** válasza:

én a www.babaszoba.hu oldalon olvastam a hétrő-hétre rovatot. valamint rákerestem minden szakszóra.

most jelenleg a szülést és annak jeleit olvasom, mert 'ott' tartunk már, hogy bármikor indulhatunk.

2011. jún. 16. 14:17
 3/14 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

köszönöm felfogom venni veled a kapcsolatot :) elöször átolvasgatom amiket linkeltél :)

2.válaszoló

neked is nagyon szépen köszönöm :)

nagyon izgulok, pedig még sokára lesz meg a kisbabám. De félek, hogy valamit nem fogok tudni, vagy, hogy rosszul fogom csinálni.

2011. jún. 16. 14:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sok oldal van, ami baba-mama témával foglalkozik, érdemes olvasgatni, ha van időd. Én általában beírom a google-ba, ha van valami, ami konkrétan érdekel, vagy pl a terhesség hetét, míg kismama voltam. És mindent átolvastam, amit kiadott.

Nem terhességhez, és nem babagondozáshoz, hanem a kicsit későbbi neveléshez nekem tetszett a "Beszélj úgy hogy érdekelje..." könyv. Nagyon jó, sajnos a neten nincs fent:(

Két gyermekem van, 3 és 1,5 évesek.

Ha valamit szeretnél kérdezni, vagy bármiről tanácsot kérni, én is szívesen segítek, ha írsz privit.

Sok örömet a babához!

2011. jún. 16. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Védőnő vagyok és van egy 17 hónapos lánykám,ill. jelenleg 19hetes kismama vagyok. Nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.
2011. jún. 16. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:

én is google-t használtam első terhességemnél, illetve két barátnőmmel együtt vártunk a babáinkat az is sokat segített, hogy megbeszéltük a gondjainkat!

Ha gondolod nyugodtan írhatsz nekem is privit! :o)

15 hós kislány anyukája és 10 hetes km

2011. jún. 16. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia! Én a helyedben mindenképp megvenném a "Barátnőim a terhességről" című könyvet, én nagyon szerettem, sajnálom is hogy már elolvastam :) Nem tudtam letenni! Őszinte, poénos, nagyon jó fej az írónő :) Bár én még nem szültem, 22 hetes vagyok, de én is beírom google-be ami érdekel, vagy ide, és elolvasok mindent...illetve én itt nézem mindig, hogy mekkora kb a babám, m vannak 2d, és 4d uh-s felvételek is: [link]

Üdv!

2011. jún. 16. 15:17
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez a könyv volt a kedvencem, ezerszer elolvastam a különböző részeket.

Természetesen én is nagyon szívesen levelezek veled, tudom milyen sokat számít. Nekem a barátnőm volt, aki átsegített a dolgokon, neki fél évvel idősebb a babája, így mindent leírt, az egész napirendjüket ) mikor kérdésem volt (ami miatt a védőnőt nem biztos, hogy hívtam volna), hozzá fordultam. Sokat segített.

Szóval bármilyen apró (banálisnak tűnő) kérdésed van, nyugodtan írj, kérdezz, nagyon szívesen megosztom a tapasztalataimat :)

Boldog babavárást kívánok! (Amúgy tudjátok már, hogy milyen nemű lesz?

2011. jún. 16. 16:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

2 gyermekes, 16 hetes pocakos anyuka vagyok.

A kicsik előtt gyermekszakápolóként dolgoztam.

Ha tudok segíteni akkor nagyon szívesen, bármiben! :)

Írhatsz nyugodtan!

2011. jún. 16. 16:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Dr. Benjamin Spock Gyermekvállalás nevelés nagyon jó könyv minden le van bele írva ugyan régi de a lényeget megtudod belőle mindent leírnak a fogantatástól a kamaszkorig kb 600 oldalas de megéri elolvasni és olyan érdeklődét kelt majd benned a könyv amikor el kezded olvasni hogy nem tudod letenni én 3 nap alatt kiolvastam :) nagyon jó
2011. jún. 16. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!