Terhes a párom. Miért nem tudok neki örülni?
megmondjam miért nem tudsz örülni?
ezért :
Rengeteg a hitelünk,rezeg a léc a munkahelyemen és a családunk sem tud segíteni.
Szia! Szerintem ne gyötrődj! A férjemmel most várjuk első közös gyermekünket,neki már van 2 az előző házasságából. 20 éves lakáshitel stb. A szüleink sem tudtak semmit venni. A férjem tervezte a gyerekbútort, meg is csinálta, nem kell mindent készen venni. A barátainktól kaptunk egy csomó ruhát, kellékeket,csak a legfontosabbakat vettük újan. Ha mindig a megfelelő körülményt szeretnéd a baba érkezésére,akkor kihalna az ország! Tőlünk is kérdezték,h hogy mertük bevállalni??? A baba választott minket,nem mi az időpontot. Sajnos én is beteg vagyok, a legnagyobb áldás,h összejött ez a kislány,aki hamarosan világra jön, és az összes gond el fog törpülni...Nem lehet az anyagiakat félretenni,de megoldjuk ezután is,mint eddig!!! Csak fel a fejjel!
38+6 hkm
Szia!
Nos én valamivel fiatalabb vagyok mint Te, de azért megosztom a saját tapasztalataimat. Én most 20 éves vagyok és várandós. A családomnak rengeteg adóssága van (mindent összevetve kb. 9 millió forint) Édesanyám nem dolgozik, mivel GYES-en van (a legkisebb tesóm meglehetősen kései gyerek!:-)) Édesapámnak van munkahelye, de sajnos ennyi hitel és kiadás mellett még ha meg is húzzuk a nadrágszíjat, meglehetősen nehézkesen élünk meg, mondhatni szegény a semmiért dolgozik, ugyanis Édesanyám a fizetésének a 80%-át a postára ill. a bankba viszi, nekünk pedig alig marad. A párom nem tud most dolgozni, ugyanis nemrég műtötték egy cisztával, sajnos érthetetlen módon nem gyógyul, nyitva hagyták a sebet ami meglehetősen mély, mivel még tisztulnia kell, most próbálják meg varratokkal összehúzni de sajnos nem terhelheti, mivel hosszan tartó ülés, vagy nehéz fizikai munka következtében megszakadhatnak a varratok és a seb erősen vérezni kezdhet. Bár ezt még akkor amikor várandós lettem nem tudhattuk előre. De én semmiféleképp nem szerettem volna elvetetni a kisbabát és a párom sem szerette volna. Nagyon nehezen élünk ... de hiszek benne, hogy egyszer jobb lesz majd. Reménykedem benne. Te se legyél elkeseredett, bízz abban, hogy a jövőben a jó irányba változik majd a helyzetetek!
Ha nem tudsz neki örülni, akkor egy igazi büdös bunkó vagy! A szomorú az, hogy ezt a párod tutira érzi, na ez nagyon kellemes lehet neki! Remélem van esze és inkább elhagy!
Nem tudom, de engem nem hatott meg, hogy kapásból a problémákkal jöttél! Ez nem ettől függ. Probléma mindig adódhat az életben, és biztosan lesz is még. De ezért nem örülni egy picinek? Szerintem itt másról van szó, esetleg nem is szereted a párodat, vagy valami hasonló. Nézz mélyen magadba, mert a válasz ott lesz!
Nem értek egyet azzal, hogy büdös bunkó lenne a kérdező, szerintem ez nagyon sarkított, és elhamarkodott kijelentés.
Kérdező, mivel neked a szervezetedet nem készítik fel a gyerekre a hormonok, így értelemszerű, hogy egyelőre az ésszerű, racionális dolgok jutnak eszedbe.
Majd ha már meglátod a kicsit, vagy legkésőbb akkor, amikor a világra jön, és a kezedbe veszed, akkor fogsz neki örülni, mert tényleg áldás. Ha gyereked van, akkor úgy érzed, nincs olyan probléma, amit ne tudnál megoldani, úgyhogy csak nyugi.
Sumergo, borzasztó gyorsan ítélkezel, de ha belegondolsz abba, hogy egy férfi számára a két csík, meg a petezsák csak vonal, és paca, akkor rájöhetsz, hogy túlreagáltad.
A férfi nem lesz azonnal apa az érzéseiben (persze vannak kivételek), mihelyt a nő két csíkosat tesztel!
Szomorú, hogy azonnal vagdalkózni kell, csak mert valaki felméri, hogy felelős lesz egy gyerekért és megijed, hogy nem fogja bírni, mert vannak gondjai, inkább becsülendő, hogy már most felelősnek érzi magát.
Úgyhogy kérdező, nehogy a szívedre vedd, amit írt, távolról sem vagy bunkó.
Szerintem pedig igenis az!
Nehézségek: Néha hallgass meg időseket, milyen körülmények voltak, mégsem merült fel az, hogy ne örülnének egy picinek!
Ja, és nem én találtam ki, hogy nem örül, hanem a kérdező írta. De fogalmazhatok másképp is: egyszerűen önző!!
Valamint a problémák nem attól fognak megoldódni, ha már most aggódok rajtuk, hanem tenni kell valamit!!! Kétségbe esni bárki tud, a megoldáshoz kell az akarat, és az erő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!