Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napot késett a mensim, (már...

3 napot késett a mensim, (már kezdtem örülni) de ma barnás jellegű folyásom volt. Hányingerem van, fáj a hasam, a melleim meg vannak duzzadva. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már kis Manót.
2008. jan. 15. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is babát terveztem,aztán kezdtem feladni amikor elkezdett görcsölni a hasam és barnás lett a váladék,de nem jött meg a görcsök maradtak,a váladék kitisztult és már 14hetes terhes vagyok.Tehát ne keseredj el,de ha mégsem jönne össze akkor vegyél ovulációs tesztet,hogy tudd mikor van peteérésed.Ha nem jön meg szerintem tesztet is csinálhatsz,ami a késés után 1nappal már kimutatja a terhességet.
2008. jan. 15. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!! Én biztos nem tudnék várni, mint ahogy nem is tudtam, és csináltam tesztet, ami pozitiv lett:) Javaslom neked is, csinálj tesztet!! A tüneteid alapján lehetsz terhes, és van, akinek megjön, mégis babás. Sok sikert!!
2008. jan. 15. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tesztelsz?én már csináltam volna a helyedben.Nekem mensi előtti napon már kimutatta a terhességet.Tesztelj!!
2008. jan. 16. 06:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
TESZTELJ!!!!!
2008. jan. 16. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!