52 napja nem jött meg, azóta is reggelente rosszul vagyok, hányingerem van alig birok felkelni. De ha eszem valamit elmulik, a melleim is megvannak duzzadva, erösen látszanak az erek, a hasamon is. Lehet ez terhesség?
Nekem is voltak ilyen tüneteim az elején.
De ez nem jelent semmit. Menj el nőgyógyászhoz! Ennyi késés után már látnia kell a babát.
A bizonytalanságnál még a biztos rossz is jobb, főleg ebben az érzékeny témában!
Szia! Utalhat terhességre. De nagyon csodálkozom, hogy még miért nem mentél orvoshoz???? Ha 28 napos ciklussal számolunk, akkor már 6-7 terhes lehetsz és indokolt orvoshoz menni. Ha kizárható a terhesség, akkor meg azért indokolt felkeresni az orvost, mert ez nem normális, ha eddig nem jön meg.
De a tüneteid alapján lehetsz terhes. Legalább vegyél egy tesztet, már biztosan ki kell mutatnia!
Sajnos nem biztos, h terhes vagy. Nekem ugyanezek a tüneteim voltak, és nem volt baba. Pusztán azért jöttek elő ezek, mert jó kis hormonzavarom lett! Ránéztem a kedvenc testápolómra, és rohantam öklendezni a mosdóba. A párom azt mondta, együnk húslevest, rohantam hányni!
A cicijeim fájtak, feszültek, kék erek jöttek rajta!
És baba sehol!
A hormonzavar és a terhesség tünetei azonosak.
Gondolom már teszteltél, és negatiiv lett, ezért tetted fel ezt a kérdést! Igy tehát a hormonzavar maradt, nem volt peteérésed, ez felboriitott mindent. Menj dokihoz! Mert ez kezeletlenül csak rosszabb lesz.
azért gondolom, h hormonzavar, mert nem hiszem el, h nem teszteltél még, ha gyereket akarsz...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!