Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lindynette 20fogamzásgátlot szedek már 9honapja. Hétfön fogyott el a levélel és elvileg ma kellene megjönnie. De tgnap hányingerem volt. Fáj a derekem nagyon a melleim bevannak duzzadva:S terhes lennék?
Figyelt kérdés
2hete kb vettem be algoflexet mer fájt a fejem nagyon. Nagyon félek remélem nincs baj?
Elözö 7ten hasmenésem volt miután bevettem a gyogyszert.:S
2010. ápr. 2. 03:22
1/3 anonim válasza:
Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)
2/3 anonim válasza:
Ha hasmenés után veszed be,akkor felszívódik!
Vegyél tesztet,de 9hónapnyi szedés után csak van benned annyi antibébi hormon,h ne es teherbe...1hét múlva vegyél tesztet,utána pedig havi 1x érdemes tesztelni!
3/3 anonim válasza:
Én is ezt szedem, és soha nem volt még gáz, pedig volt h egyet elfelejtettem bevenni:S Amúgy a melled azért van megduzzadva és azért fáj a derekad, mert meg fog jönni. Nekem is ilyen mielőtt megjön:) Meg ha a hasmenés miatt terhes lennél (ami valószínütlen) akkor sem lennének még ilyen tüneteid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!