Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lindynette 20fogamzásgátlot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lindynette 20fogamzásgátlot szedek már 9honapja. Hétfön fogyott el a levélel és elvileg ma kellene megjönnie. De tgnap hányingerem volt. Fáj a derekem nagyon a melleim bevannak duzzadva:S terhes lennék?

Figyelt kérdés

2hete kb vettem be algoflexet mer fájt a fejem nagyon. Nagyon félek remélem nincs baj?

Elözö 7ten hasmenésem volt miután bevettem a gyogyszert.:S

2010. ápr. 2. 03:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Az algoflex nem baj. A hasmenés már neccesebb, de ha közvetlen utána volt, akkor sztem az sem gáz. (Inkább a hányás, mert akkor nem tud felszívódni). De ha közvetlen utána volt hasmenésed, akkor még el sem ért odáig a gyógyszer. Ezek a tünetek simán lehetnek attól is, hogy mindjárt megjön. Szerintem csinálj egy tesztet, akkor legalább megnyugszol!:)
2010. ápr. 2. 07:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha hasmenés után veszed be,akkor felszívódik!

Vegyél tesztet,de 9hónapnyi szedés után csak van benned annyi antibébi hormon,h ne es teherbe...1hét múlva vegyél tesztet,utána pedig havi 1x érdemes tesztelni!

2010. ápr. 2. 08:37
 3/3 anonim válasza:
Én is ezt szedem, és soha nem volt még gáz, pedig volt h egyet elfelejtettem bevenni:S Amúgy a melled azért van megduzzadva és azért fáj a derekad, mert meg fog jönni. Nekem is ilyen mielőtt megjön:) Meg ha a hasmenés miatt terhes lennél (ami valószínütlen) akkor sem lennének még ilyen tüneteid.
2010. ápr. 2. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!