Mért nem tudok örülni ha valaki terhes? Mi már régóta szeretnénk.
Figyelt kérdés
3 éve várunk rá,kezelnek, de olyan sorstáraimnak sem örülök ha pl terhes lesz valaki közülük.2009. okt. 18. 00:09
1/12 anonim válasza:
Ez teljesen érthető. Ettől te nem leszel rossz. Csak ne utáld őket. Inkább figyelj magadra. :)
2/12 A kérdező kommentje:
Nem utálom, csak arra gondolod micsoda pehh nekem.
szégyen vagy nem, én erre gondolok, meg arra hogy bárcsak nekem sikerült volna neki nem!!!!!!!És ha valaki szeretne és nemjön neki össze annak örülök hogy sorstárs!
most ismerősöm mondta hogy terhes, ők már lombikoztak is, hát nagyon szarul esett hogy összejött neki.
2009. okt. 18. 00:16
3/12 anonim válasza:
És ha másnak sem sikerül, akkor neked miért lesz jobb?
4/12 A kérdező kommentje:
Nem lessz jobb, csak egyszerűen fáj, ha másnak összejön!!!Nem kivánom hogy ne legyen neki, ha én már terhes lennék szivemből örülnék ha más is az lenne, de most így nem tudok!ne is kérdezd miért, egyszerűen nem megy!!!
2009. okt. 18. 00:54
5/12 A kérdező kommentje:
pontosan a kérdésedre válaszolva:Mert sorstáram van!egyel több sorstárs ki tudja mit érzek,.
2009. okt. 18. 00:55
6/12 anonim válasza:
Szia! Ebben nincs semmi meglepő, nem tudsz szívvből örülni más sikerének, mert te is arra vágysz mindennél jobban. Ez természetes, emberi tulajdonság.
Kívánom, hogy teljesüljön Neked is a vágyad! :)
7/12 A kérdező kommentje:
Most SÍROK köszönöm szépen!
2009. okt. 18. 01:14
8/12 anonim válasza:
Sajnállak nagyon, de próbálj ne így hozzáállni a dolgokhoz, mert lehet, hogy pont ez a sok keserűség akadályozza meg hogy babád szülessen. Ahogy te sem úgy azok az ismerőseid, akiknek összejött sem tehetnek, hogy neked még nem jött össze, biztos ők is nagyon örülnének, ha neked is lenne.
9/12 anonim válasza:
2.vagyok. Csak azért kérdeztem, mert mi 3 évig vártunk a babára, de amikor a barátnőm terhes lett, pedig úgy volt, hogy neki egyáltalán nem lehet gyereke, akkor eszembe sem jutott arra gondolni, hogy bár ne sikerült volna neki, csak mert nekünk sem sikerül. Azóta is imádom a kislányát, és 3 hónap múlva a mi babánk is megszületik. Ha rosszat kivánok neki, és van még egy sorstársam, attól nekem még nem lesz jobb, nem fog hamarabb sikerülni, szerintem ez rosszindulat, ami megbosszulja magát. Én a barátnőmmel örültem, és lám, azóta nekünk is sikerült. És ne utálj ezért, hanem próbáld azt látni ebben, hogy ha másnak sikerül hosszú idő után, akkor neked is simán sikerülhet. Ez pozitiv példa!
10/12 anonim válasza:
Van akinek álom a terhesség, van akinek rémálom. Mindkettőnek megvan az oka rá. Persze nem értek vele egyet hogy rémálom, de az ember mindig arra vágyik amit nem kaphat meg, vagy nagyon sokat kell érte küzdenie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!