Meddig lesz még ez a lelki terror? Most már teljesen kész vagyok. Nem tudok örülni életem legszebb pillanatának, és néha már bánom hogy pont most vagyok terhes.
Szia!Ugyanígy vagyok ahogy te...!:S Túlfeszülnek már az idegeim attól ami folyik ebben a tetvedék országban!Eddig ellenezték az oltást kisgyermekeknek és terhes nőknek,most már bátran állítják hogy be lehet adatni!De ezek a hírek teljesen a frászt hozzák rám!Mert ha nem adatom be és elkapom,akkor is én leszek a hibás,de ha beadatom és baja lesz a babámnak,akkor szintúgy én leszek a hibás és a hátralevő életem egy kényszerzubbonyban fogom tölteni...!Nem tudom mi tévő legyek,én már totálisan magam alatt vagyok!
29hetes kismami
Hívj fel egy orvost akiben megbízol és csináld azt amit mond.
A sima influenzától si minden évben rosszul vannak, kórházba kerülnek elvetélnek kismamák.
Az orvosok, a tudomány, az ANTSZ, Czeizel Endre szerint az oltás segít.
mégis kinek kellene még mondania, hogy elhidd végre?
A svájci és a német orvosok szerint tilos oltani terheseket, az én orvosom nem adná be terhesnek (Amerikában és Svédországban dolgozott kb. 10 évet, tehát nem falusi körorvos)
Nem azért mert azt mondja, hogy baj lesz, hanem azt mondja, hogyha baj lesz, akkor nagy.
Szerintem ezt mindenki csak úgy döntheti el, ha annak hisz akiben bízik.
(Egyébként a Czeizel is tulajdonképp semleges véleményt mondott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!