Ajànlanàtok nekem Pesten olyan baba butikot ahol a legszebb és legjobb minôségû ruhàkat illetve butorokat tudom megvàsàrolni?
Figyelt kérdés
Szeretném a legjobbat és a legszebbet megvenni. Kûlfôldôn is fogok vàsàrolni, de nem hiszem el hogy Magyarorszàgon nem lehet sehol kapni kimondottan gyônyôrû kûlônleges dolgokat.2011. ápr. 5. 15:10
1/7 anonim válasza:
Allee-ban Chicco
Aréna plázában is van két babaolt, a Mom park földszintéjén is. A nevüket nem tudom. De nagyon szép, minőségi, cérnaszövött ruhákat lehet ott kapni.
2/7 anonim válasza:
Mom: Jacadi. Mesés cuccok vannak, 1-2 dolgot tuti fogok én is venni ott. Bár iszonyú drága.
3/7 anonim válasza:
Baby+Outlet IX kerület Soroksári út.Nem drága viszont minőségi ruhák vannak.Brendon ,Lego,stb.Kifutó modellek és tényleg jó árban vannak a cuccok.
4/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt hiszem ma megézem a Brendont meg a Baby planettet az Arkadba. Később meg a többit :)
2011. ápr. 8. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!