Meddig lesz még ez a lelki terror? Most már teljesen kész vagyok. Nem tudok örülni életem legszebb pillanatának, és néha már bánom hogy pont most vagyok terhes.
Elvileg ez lenne életem legszebb időszaka...........
Én meg rettegek lassn..... és azért, mert mindenki mást mond! Így hozz felelősségteljes döntést! Czeizel is eleinte ellenezte. Mindenki más is. Most meg pánik van és ajánlják. Jó nehéz döntés ez! Talán a legnehezebb!
és lehet azt is tudni hogy mikor adatta be és mikor szült?mert mi van ha 6-10hónap múlva jelentkezik valami a babán?Ne adja Isten...
nekem sem ajánlotta a nődokim 12hetes,most írtam neki emailt és kérdeztem meg,most hogy járvány van,mit javasol?Mert még mindig inkább ellene vagyok-de annyira aggaszt ez az egyre növekvő szám :-(
16hetes vagyok...egyszerűen nem tudok, merek dönteni.és helyettem senki sem fogja vállalni a felelősséget.
Egyfolytában ingadozom, oltassak-e vagy sem. Most megint nem oltatnék,a hgany miatt, az antsz is megmondta, hogy veszélyes, és az oltóanyagban 50 mgr van az 5 mgr helyett. Az sok, és a higanytól nem véletlenül óvjuk amagzatot, az idegkárosító hatása miatt. nem tudom, ez a hozzászólás is meggyőző, idézem:
˝Az új influenza oltás tartalmaz higanyt. Mivel egészen fiatal csecsemőket is beoltanak, továbbá kiemelt fontosságúnak tekintik a terhes anyák beoltását, akikben az éretlen idegrendszerű magzatokra különösen veszélyes lehet a higany, remélem nem büntetendő cselekmény felvetni azt a gondolatot, hogy talán a vizsgálat fényében újra kéne gondolni a higany veszélytelenségéről kiadott hivatalos közleményeket. Önmagában nem jó érv, hogy kevés higany van az oltásokban, ugyanis egy nagyon fiatal magzatnak sok lehet az, ami már nem veszélyes egy csecsemőre. Azt sem tudni, hogy kinek mekkora a higanyterhelése (amalgám tömésekből kioldódó higany, élelmiszerekkel, pl. halak fogyasztásával bevitt higany mennyisége) és az meddig marad a szervezetében (lebontási problémák, enzimzavarok, májprobléma, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!