Mért nem tudok örülni ha valaki terhes? Mi már régóta szeretnénk.
Figyelt kérdés
3 éve várunk rá,kezelnek, de olyan sorstáraimnak sem örülök ha pl terhes lesz valaki közülük.2009. okt. 18. 00:09
11/12 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy, hogy természetes a reakciód. Emberek vagyunk, s ez ebből fakad. Tudom, hogy milyen a vágy a kisbaba után főleg, ha sokáig nem sikerül (hasonló cipőben járok), de én azt mondom, hogy fel a fejjel. És próbálj meg örülni, ha másnak sikerül. Ahogy te mondod sorstársaknak, mert az az jelenti, hogy neked is van esélyed akárki akármit mond(meg persze nekem is). EGYSZER TE LESZEL A SOROS!!! Remélem hamarosan rád mosolyog a sors!
12/12 anonim válasza:
Szerintem ezen nem kell csodálkozni. Engem is utálnak páran az ismerőseim közül, akiknek valamiért nincs baba. Irigység vagy mindegy, mi az oka. Emberek vagyunk, szerintem én sem tudnék őszintén örülni más boldogságának, ha nekem nem jönne össze!
Szorítok Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!