Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik. Mi volt a legfurább...

Kismamik. Mi volt a legfurább dolog amin elsírtátok magatokat?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 15:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A huzat becsapta a gyerek szoba ajtaját, és leesett a lendülettől a falon lévő nagyobbik fiam képe. Órákig sírtam, pedig nem lett semmi baja. Csak a szeg engedett a természetnek.
2011. jún. 4. 19:41
 22/23 anonim ***** válasza:
Én a való világ 4-en elbőgtem magam....no comment.. Ezek a hormonok :-PPP
2011. jún. 5. 11:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Én eddig két dolgon sírtam el magamat.az első mikor 4 dimenziós ultrahangon megláttam a kisfiam nagylábuját.olyan formája volt neki mint nekem.a másik meg ma reggel volt a boltba,két testvér az egyik 12 éves volt a másik kb 2 éves.és a kisfiu egyfolytába mondta hogy tiktakkot kér,és nem értette a testvére mit mond.és rám nézett a pici és olyan szép kis szőke göndör haju volt.ugy meghatottam ahogy rám nézett,meg olyan cukik voltak hogy így együtt vásároltak.
2011. jún. 5. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!