én a Take That Babe c. számának klippjétől bőgök, mikor kiderül, hogy az énekesnek van egy gyereke, vagy a Beépített szépségen bőgök, mikor megszólal a One in a million c. szám. De a vasárnapi istentiszteleteket is rendszeresen végigsírom.
2011. jún. 3. 20:26
12/23 anonim válasza:
Én a whiskas reklámot szoktam megkönnyezni amikor a pici cica keresi a "mamáját". Ja meg az új Nivea testápoló reklámon amikor az elején a baba lábát kenegetik meg a végén apuci kenegeti anyuci pociját. Ezek annyira édik, hogy mindig megkönnyezem aztán meg nevetek magamon. :)
2011. jún. 3. 20:48
13/23 Alinaaa válasza:
Más tollával ékeskedek:
Volt itt egy kismama, aki írta, hogy nem sikerült kibontani a túrórudi-t és elsírta magát. Jött a férj és kérdezte, hogy mi baja. Ő meg: gonosz a túrórudi:)
Na ez után kapott egy komentet, h tetszik a gonosz túrórudi. Olyan nevetőgörcsöt keptam, hogy levegőt sem tudtam venni.: gonosz túrórudi:)
2011. jún. 3. 21:06
14/23 haramia válasza:
...azt hiszem a sticklettinek van miniropi-kiadása, na amikor 5 hónapos terhesen kibontottam egy ilyen miniropi csomagot :) csak úgy potyogtak a könnyeim :)
2011. jún. 3. 21:18
15/23 anonim válasza:
például most is bőgök a kommenteken....
hiába a hormonok
de bőgtem már joghurtreklámon, az összes mesén, videóklippen, de leginkább akkor amikor nagyon boldog vagyok, szóval szinte mindig
2011. jún. 3. 22:10
16/23 anonim válasza:
Amikor bemondták a hírekben, hogy meghalt Bin Laden. Akkor már napok óta kórházban voltam, és iszonyat rosszul éreztem magam.
2011. jún. 3. 22:56
17/23 anonim válasza:
Szintén a Nivea reklám! Olyan szép, és olyan érzéseket hoz ki belőlem, hogy mindeg elpityergem magam, mikor látom.
2011. jún. 4. 04:55
18/23 anonim válasza:
...és igen, ezeken a kommenteken én is:))
2011. jún. 4. 06:43
19/23 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok, akkor képes vagyok bármin elsírni magam, mint pl most is a kommenteken. Viszont ha itt a párom is akkor vagy titokban csinálom, vagy visszafogom magam, esetleg oda se nézek ha olyan dolog megy a tv-ben, mert ő teljesen kétségbe tud esni, hogy már megint miért sírok. Egyik kismama újságban volt egy egyoldalas cikk, amiben sokan leírták, hogy mi volt életük legboldogabb pillanata. Na azt kb. 3 napig olvastam, mert minden második sor után elsírtam magam vagy 5 percre :)
33 hkm
2011. jún. 4. 09:36
20/23 sumergo válasza:
Találtunk egy sünit, sebes volt a nyaka, tuti elpusztult volna, ha magára hagyjuk. Etettük, gondoztuk a sebét, ma reggelre mégis elpusztult. Egész délelőtt ezen bőgök. Sajnálom nagyon szegényt. A fura az, hogy ennyit bőgök. Az első kutyám 13 éves volt,mikor elpusztult, 1x sirattam meg.(Igaz akkor nem vártam babát.) Most meg órák óta bőgök.:-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!