Mik voltak a legfurább terhességi tünetek nektek?
Nekem meg mindig pattog a fülem, néha be is dugul pár percre. Nagyon idegesítő. Voltam fülészeten,azt mondták, nem látnak semmi különöset. Eddig ilyen nem volt, nem tudom, ez a terhességgel összefügg -e. A férjem szerint nyugodjak bele, hogy a terhesség sok furcsasággal jár.
Hát neked mik a legfurább tüneteid? :-)
Nekem is olyan, mintha a cuncim körül kezezne a babóka (persze fiú, és ilyenkor mindig nevetünk a párommal, milyen kis cunibubus lesz! :)
Az fura terhességi tünet, hogy már bocsánat, de alig bírom már kitörölni magam a wc-n, mert akkora a hasam?
Elnézést..
35 hetes kismami
Néha erőlködés közben becsurran a pisi, a gyomrom úgy fáj, mintha beteg lennék, estére felfúvódok és csak úgy süvít a duri, napközben meg szinte egész nap büfizek...
Guszti, igaz? Mondtam is a férjemnek, hogy ezt azért nem gondoltam volna...
Jó kis kérdés,mi?...:)
Jelentkezett valakinél :
sok(nagyon sok) puki,olyan folyamatos büfizés,mintha az egész napi étel visszajönne..?
2.vagyok, a fülpattogós. Igen, nálam is megvan a puki-büfi-csuklás kombináció. Szerintem nagyon gusztustalan lehetek így kívülről nézve. Azért próbálom moderálni magam, amennyire lehet. Egyik nap követelte a férjem, hogy nyissak ablakot, mert csípi a szemét a 'levegő' :-))
27 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!