Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik voltak a legfurább terhess...

Mik voltak a legfurább terhességi tünetek nektek?

Figyelt kérdés
Amit mondjuk nem is igazán mondtatok senkinek..
2008. nov. 17. 23:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én néha ugy érzem mint ha a babám lába vagy keze a hüvelyembe lenne, nem mondtam a dokinak nem akartam hogy hülyének nézzen
2008. nov. 18. 07:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg mindig pattog a fülem, néha be is dugul pár percre. Nagyon idegesítő. Voltam fülészeten,azt mondták, nem látnak semmi különöset. Eddig ilyen nem volt, nem tudom, ez a terhességgel összefügg -e. A férjem szerint nyugodjak bele, hogy a terhesség sok furcsasággal jár.

Hát neked mik a legfurább tüneteid? :-)

2008. nov. 18. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is "pattog" , lüktet a fülem. Szinte hallom a szívverésemet a fülembe. Azt mondják ez azért van, mert a szív sokkal többet dolgozik. Napi 5 liter vér helyett 7-et kell pumpálnia a baba miatt.
2008. nov. 18. 08:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan, mintha a cuncim körül kezezne a babóka (persze fiú, és ilyenkor mindig nevetünk a párommal, milyen kis cunibubus lesz! :)

Az fura terhességi tünet, hogy már bocsánat, de alig bírom már kitörölni magam a wc-n, mert akkora a hasam?

Elnézést..

35 hetes kismami

2008. nov. 18. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Néha erőlködés közben becsurran a pisi, a gyomrom úgy fáj, mintha beteg lennék, estére felfúvódok és csak úgy süvít a duri, napközben meg szinte egész nap büfizek...

Guszti, igaz? Mondtam is a férjemnek, hogy ezt azért nem gondoltam volna...

2008. nov. 18. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja igen, ezek nálam is mind megvannak :)
2008. nov. 18. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Még most, a 36. hétben is elfog a hányinger a frissen nyírt fű "illatára".
2008. nov. 18. 14:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Jó kis kérdés,mi?...:)

Jelentkezett valakinél :

sok(nagyon sok) puki,olyan folyamatos büfizés,mintha az egész napi étel visszajönne..?

2008. nov. 18. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

2.vagyok, a fülpattogós. Igen, nálam is megvan a puki-büfi-csuklás kombináció. Szerintem nagyon gusztustalan lehetek így kívülről nézve. Azért próbálom moderálni magam, amennyire lehet. Egyik nap követelte a férjem, hogy nyissak ablakot, mert csípi a szemét a 'levegő' :-))

27 hetes

2008. nov. 19. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!