Terhesség első 1-2 hetében éreztetek olyat, hogy elsírtátok magatokat olyan dolgom, amin nem kellett volna?
Hajjaj! :D Még a vígjátékokon is képes voltam bőgni! :)
Három hónap után elmúlt...
Én még ugyan nem vagyok terhes és nem is voltam, de én menstruációm idejében vagyok nagyon sírós.
És nektek a párotok ezt megérti? Mert az enyém nem fogja fel, hogy erről én nem tehetek!!! Hogyan lehet vele megértetni, hogy ez így jön magától?
akkor nem voltam egyedül:)
most 35hetesek vagyunk, de az elején előfordult 1x (alig merem elmesélni), hogy az automata váltós autómmal álltam a lámpánál, és üresbe raktam.mikor zöldre váltott, elfelejtettem visszarakni, és nem indultam el.
normál esetben simán berakom, majd elindulok, az egész 1-2 mp.
de akkor ott, elkezdtem bőgni, hisztizni, és a következő lámpaváltásnál el is indultam:)
tisztára ciki még elmesélni is :D
volt hogy vendégségbe mentünk (1,5hónapja), és kigondoltam hogy mit veszek fel.
erre nem jött fel :)
de annyira hogy páromnak mondtam, hogy operálja le rólam :)
erre kiborultam, és nem akartam elmenni, az egész sminkem folyott rólam :) tiszta mint a filmeken :D
az utolsó előtti válaszolónak (én utolsó az vagyok)
nekem párom is sírt de ő a nevetéstől, mert ezeket a hisztijeimet nem tudja komolyan venni :D
sokszor kiborultam emiatt, ekkor magához is ölelt, hogy ne haragudjak, de éreztem, hogy ő is "rázkódik"..
na persze nem a sírástól :D
szóval mondhatni elég jól veszi (vette/fogja venni) :D
de már az első héten is lehet ilyen? :S
A váltós meg a rucis aranyos, de azért az enyém se piti sajnos :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!