Irnátok nekem tippeket amitől megindulhat a szülés!? Már ideje lenne és nem szeretném ha a kórházban inditanák meg!
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 19:11
11/13 krisztivan válasza:
Én nem kötekedni akarok.Tényleg nem,csak érdekel.
Miért jobb otthoni"praktikával"meginditani a szülést(amikor az nem akar magától megindulni)mint,hogy a kórházban ellenörzött körülmények között meginditanák?
12/13 anonim válasza:
Engem azért akartak a szoptatásról leállítani, hogy nehogy összehúzódásokat okozzon és esetleges koraszülést indítson, mivel a mellbimbó ingerlése okozhat ilyet. Máshol viszont olvastam, hogy a nagytesó általi szopizás nem okoz akkora ingerlést, hogy attól beindulhasson. De ahogy itt fentebb írták, a tekergetés lehet segíthet. :-/
13/13 anonim válasza:
Szoptatáshoz: nálunk 1 éves a nagy, még szoptattam, de el kellett választani, mert borzasztóan fájdalmasan bekeményedett a méhem. 27 hetes vagyok.
Kórházi indítás: azt olvastam valahol, hogy ezek nagy %-a végződik császármetszéssel, jobb, ha magától indul meg a baba.
Szülésindítás: mi sokat voltunk együtt a Férjemmel 1,5 nappal a szülés előtt, talán ez indította be, talán nem :) (41.hétre szültem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!