39 hetesen leforráztam a pocakom a köldökömnél. Hideg vizet engedtem rá, meg aloe first-el fújtam. Keményedik a hasam folyamatosan. Lehet baja a babának? Megindulhat a szülés?
A babának baja nem nagyon lesz, hacsak nem olyan súlyos a forrázás, hogy átégette a hasfalad, a zsírszövetet a méhfalat... Ettől ne aggódj. Vannak népi babonák, hogy ami az anyát éri az meglátszik majd a gyereken, nem hiszek benne, pedig nekem is ott van bibim, ahol anyumnak a cipő feltörte a lábát... Ha lesz lesz, ha nem nem lesz foltocskája.
Bébi rendben.
Beindul a szülés: frontok jönnek mennek, te meg már a célban vagy, ha megszületik a pici akkor már érett újszülött lesz, és Te is előttem szülsz. Hogy most mennyit segít ezen a forrázás, azt igazából sose tudjuk meg.
Én itt ülök a 40hét0napommal, a hátam mögött pár huncuttal csak ma.., és azon túl, hogy jóslózok semmi, nem akar beindulni, ha neked idő van, akkor egy tüsszentéstől is szülni fogsz.
Szóval nyugodj meg, ápold a bibid, aztán csak ügyesen a szülőszobán, amikor oda kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!