Irnátok nekem tippeket amitől megindulhat a szülés!? Már ideje lenne és nem szeretném ha a kórházban inditanák meg!
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 19:11
2/13 haramia válasza:
én múltkor pont erre az oldalra bukkantam:
ettől függetlenül én a természetre hagynám a dolgot...mondjuk ha indítani akarják, akkor már lehet ezek is jobbak...
3/13 anonim válasza:
Az én orvosom azt mondta, hogy 36. hétig tartózkodjunk a szexuális élettől, mert a spermiumban olyan anyag van, ami megindíthatja a szülést... Szóóóóval :)
4/13 anonim válasza:
a spermiumnak tényleg olyan hatása van, hogy megindithatja a szülést. Meg eleve a szexnek...
6/13 anonim válasza:
Ha otthon vagy: jó kis kádfertőtlenítés után forró fürdő (amennyire és amilyen hosszan csak bírod a meleget!) Fontos, hogy a kád nagyon tiszta legyen, nehogy a végére valami baci beköltözzön Hozzád! Nekem ez bejött 2 ilyen fürdő utáni hajnalom robogtam szülni!
7/13 anonim válasza:
Nem tudom mi igaz belőle de nekem a védőnő azt mondta a 38. hét után kezdjem el óvatosan tekergetni,piszkálgatni a mellbimbómat mert ez segít megindítani a tejet és ennek hatására a baba is el fog indulni kifelé!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!A sex-et én is halottam de nem olyan egyszerű ha az ember ekkora!Szombattol a férjem szabin van és akkor mindent beleadunk!A forró fürdő nem használt eddig!
2011. jún. 1. 20:17
9/13 anonim válasza:
a mellbimbós jó!Kint Amerikában így indítják be a szülést, ha az anyuka nem kórházba megy, hanem szülő otthonba(meg még bizti van más mód is, de ezt tudom:)
10/13 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, én 40. hetesen szexeltem, lépcsőztem, gyömbért ittam, forró fürdőztem, bevetettem mindent, aztán mégis indították, 42. héten, 1 hét kórházban fekvés után ( a vége meg császár lett). de most, 1,5 évvel később, egy tökéletesen egészséges, dumás, örökmozgó kiccsajjal a hátam mögött egyáltalán nem érdekel, hogy kezdődött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!