39. hétben vagyok. Ha lépcsőzöm akkor megindulhat a szülés? Sokan azt javasolták. Szerintetek?
Nem valószinü viszont elfáradsz.
én is lépcsőztem de nem mert olyan kedvem volt hanem a klinikán elromlott állandóan a lift és utolsó héten nem akartam bent ragadni.
Én 6 nappal hordtam túl a babámat, pedig előtte 3 hétig nem használtam a liftet (kilencediken lakunk).
Azért próbáld ki, hátha neked bejön, ha más nem, jó feneked lesz, mire megszülsz :)
Sógornőm is lépcsőzött, nála semmi eredmény...
Állítólag ez azoknál hatásos, aki már kicsit ki van tágulva.
Szerintem az összes létező praktika csak akkor tud beindítani szülést (egy egyébként problémamentes terhességnél!), ha a baba már amúgy is indulna hamarosan.
Mi szerelmeskedéssel próbálkoztunk (a spermában prosztaglandin hormon van, amivel a kórzázban a szülésmegindítást is csinálják, csak ott nagyobb dózissal persze), az lett az eredménye, hogy a következő hajnalban másfél órán át 5 perces fájásaim lettek, amik aztán szépen le is álltak.
Szerintem jobb kivárni. Én legközelebb maximum túlhordás esetén fogok bármivel is próbálkozni. (Ami nálam mondjuk nem valószínű, mert mindkét gyerekemet a 38-on szültem eddig...)
Szép szülést Neked!
És igaza van előttem szólónak: inkább pihenj, jól jön majd még az energia, meglátod...
44.héten lépcsőzhettem én amennyit akartam.... rossz volt a lift a kórházban. A kórterem a 7.-en, a büfé a másik épületben.....
Semmi nem történt! Sőt, nálunk ellenzik is! Elfáradsz, és nem erőd a szüléshez!
Szia! Az elsö gyermekemet 39,hétre szültem!
Nem lépcsöztem,csak valami ügyet kellett intézni ahova autóval mentünk ami 200km-es ut volt,eléggé megviselt fáj a hátam egész úton,másnap jöttek a fájások és megszületett a kisfiam!
A második terheségem komplikált volt szerencsére 37.hétig kihúztuk,2700grammal már nem számitott koraszülötnek!
Nem kell sietettni,én biztam a dokimban,ha valami gond van ugyis meginditják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!