Utolsó hetes kismamik! Jön délután a hideg front. Lehet belőle baba?
Figyelt kérdés
Én úgy örülnék, ha a hidegfront meghozná a babánkat, mert már nagyon várjuk! Egész terhességem alatt nem szerette ha hideg front jött, előre meg tudtam mondani a mozgásából, hogy mikor fog esni a hó. Kihozhatja a front?2011. máj. 27. 11:46
81/104 anonim válasza:
Ok, nagyon szorítok Nektek! Már az előtejem is folyik, mikor épp összehúzódásom van. Olyan izgatott lettem. :)
82/104 A kérdező kommentje:
Na megjöttem a mai NST-ről. Holnap be kell feküdnöm. Most nagyon kezd keményedni a hasam, az NST is 60 körülieket mutatott, jó lenne, ha elindulna a kis hercegem magától, és nem kellene beindítani a szülést. Igen, az előtej... Nekem is kb 2 napja majdnem szó szerint folyik. :)
2011. jún. 6. 16:11
83/104 anonim válasza:
Ird meg mennyivel szuletett!Ha lessz idod persze.. Gratulalok!! 39+5hkm
84/104 A kérdező kommentje:
n egybe vagyok még. Holnap leszek 41 hetes, ha magtól nem jön ki, akkor elmletileg meginditjk.
2011. jún. 8. 11:10
85/104 anonim válasza:
Azt hittem befektettek mar. Drukkolok hogy addig magatol beinduljon, hatha ejjel ki kivankozik. En olyan nyugtalan vagyok hogy nem is birnek meg egy hetet rahuzni. Konnyu szulest!!
86/104 A kérdező kommentje:
Bent fekszek már. Tegnap be kellett feküdnöm. Napi 3 NST-m van. Drukkoljatok, hogy könnyű gyors szülésem legyen. :-)
2011. jún. 8. 14:08
87/104 anonim válasza:
Akkor drukk drukk!! Jajj de jo neked:-) Jelentkezz majd!
88/104 anonim válasza:
Sziasztok!
Vasárnap írtam utoljára, hogy nem rendszeres fájásaim vannak. Amik aztán rendszereződtek. Éjfélre értem a kórházba, 2011.06.06-án reggel fél9-kor megszületett a Hercegnő. 3240 gr és 50 cm. És...És...És... imádom... most is potyog a könnyem, ahogy nézem. Ki babázik még rajtam kívül?
G.
89/104 anonim válasza:
Értem helyett értünk a kórházba.Apa végig mellettünk volt :)
G.
90/104 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Már én is babázok. Ma 12:14kor megszületett a kis hercegem. 3000gramm, 54 cm. Császároztak végül, mert már belekakilt a vízbe, de rendben van minden!
2011. jún. 9. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!