Utolsó hetes kismamik! Jön délután a hideg front. Lehet belőle baba?
Sziasztok!
Tegnapi 16:17-es vagyok. Ma hajnalban már majdnem írtam nektek, hogy én indulok szülni. 10 percenként jöttek fájások. Arra keltem 5 óra után, hogy elég erős menzesz görcsöm van, majd betonkemény lett a hasam, és kisugárzott a derekamba is. Ez úgy másfél percig tartott. Ismétlődött 10 percenként 4x, de aztán elmúlt teljesen. :( Pedig már úgy szerettem volna menni. Aki ma reggel látott, mindenki megjegyezte, hogy bedagadt az orrom meg a szám. Hát nem tudom. Ez lenne életem legszebb bókja. :D
Akkor már tényleg csak egy-két nap... :) Fel a fejjel, nekem is folyton a számat meg az orromat nézik :D. De szerintem még nem dagadt be egyik sem... :)
Szorítok!
G.
Néha akkorákat nyílal a jobb combomba belülre, hogy összerándul a lábam... kb egy órája megint szinte egyfolytában mocorog a Baba, minden mozgásnál úgy érzem szét szakadok odalent, keményedek is rendesen. Viszont semmiféle rendszer nincs az egészben, úgyhogy szerintem csak készülődünk egyenlőre mindketten.
G.
Halihó! Most jöttem a dokitól. A babuci nagyon lelassult, kicsit meg is ijesztett, és mindössze 130-as alapfrekvenciája volt az nst-n. A szülésznőnek rázogatni kellett a pocakom, hogy felébredjen, de vissza is aludt mindig. :( A dokim azt mondta, hogy, holnap csinál flowmetriát is és, ha az rossz lesz, akkor visz a műtőbe. Hát már azt sem bánnám. (már volt egy császárom) Megvolt az első magzatvíz-tisztaság vizsgálat is (amnioszkópia) szerencsére nem fájt, és a víz is tiszta. Majd holnap, ha nem írok, az azt jelenti, hogy megcsászároztak. Ha hazajövök, akkor jelentkezem. :)
40+0 kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!