Utolsó hetes kismamik! Jön délután a hideg front. Lehet belőle baba?
Na sziasztok! Mi is megjöttünk nst-ről, 1000-es méhszájjal. A doki szerint, a hétvégén ebből nem nagyon lesz semmi. Persze, benne van, hogy egy nagyobb vihar is beindíthatja esetleg. Legközelebb kedden kell menni, pont aznap töltöm be a 40 hetet. Babuka egyenlőre tökéletesen el van odabent. Úgyhogy marad a türelem és kitartás!
G. (39+3)
Kedves 40+4! Lehet a kedd lesz végül a mi napunk... :)))
G
Halihó! Hogy vagytok? Én épp most fejeztem be a főzést, megy a mosógép stb... Babuci egyenlőre még mindig elégedetten lubickol odabent.
Szeretnék tanácsot kérni... Egy hete kérdezgetik már, hogy mi van?? Lassan kezd az agyamra menni az egész. Nagyon nyűgös vagyok már ettől :(. Nem elég, hogy forróság van, aludni már nem nagyon tudunk, erre még úton út félen jósolgatnak, kérdezgetnek is. Ti hogy kezelitek? Én vagyok már túl nyűgös?
G.
Ráadásul olyan stílusban kérdezik, mintha én tehetnék arról, hogy a Babuci lehet pontos lesz... Egyáltalán miért baj, ha pontos? A lányoknak előbb KELL jönni, szerintük. Meg mi az hogy még egyben? Néha csak pislogok... Bocsi a panaszkodásért, csak kiváncsi vagyok, Ti mennyire tudjátok ezt jól kezelni, el kéne néhány tanács.
köszi: G.
Irigyellek kicsit :) és szurkolok is persze. Nekem még tulajdonképpen hosszabb jóslóm sem volt. Csak néha néha fáj egy picit, aztán elmúlik. Akkor lehetséges, hogy én is csak a hiszti miatt fújom fel ennyire ezt a kérdést. :S
G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!