Utolsó hetes kismamik! Jön délután a hideg front. Lehet belőle baba?
40+6-os vagyok. :D Már leírni is sok. Most jöttem nst-ről. Semmi változás. :( Holnap reggel megint amnio. Aztán talán kedden...
Ma a szülőszoba előtt kellett várnom a dokimra, és épp vizsgáltak egy kismamát, mert elfolyt a magzatvize. Az apukával beszélgettem, apás szülésük lesz, illetve, gondolom már zajlik. Olyan aranyos volt, nagyon izgult. Mondtam, hogy nagyon irigylem őket. :)
Sziasztok! Na most már én sem panaszkodhatok, hogy nem voltak hosszabb jóslóim. Tegnap este 7től olyan fél10-ig volt egy "kellemes" időszakunk Babócával. Ma egy körül elmentünk a tescoba, ahogy beléptünk a bejáraton, olyanokat nyilalt belém, meg olyan keményedések jöttek, hogy csuda. Na mondom szép lesz, ha itt kezdek el a tesco közepén brékelni, még a végén a mentőt is rám hívják. Azóta csak a derékfájás maradt, meg elől olyan mintha le akarna szakadni a méhem és az egész alsó berendezés. Még várok, hogy mi lesz, mert még közel sem rendszeres. De talán már csak egy-két nap... ki tudja. :)
G.
ÚÚÚÚ! Az nem jó ám...Én a névnapomon születtem. Ne tudd meg egész életemben már eddig is mennyi lesajnálást kaptam. Mi a legjobban arra figyeltünk a névválasztásnál, hogy véletlen se legyen a szülinap közelébe a névnap. Saját tapasztalat :)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!