Utolsó hetes kismamik! Jön délután a hideg front. Lehet belőle baba?
Hátha a holnap meghozza a szerencsénket. :) Elhiszem, hogy nem lenne túl jó naponta egy órát utazni. ŐŐ egyet nem értek... Ha most csütörtökön töltitek a 40 hetet, akkor miért várjon jövő hét szerdáig? :S Bocsánat... de ezt tényleg nem értem.. lehet már fáradt vagyok. :D
G.
Sziasztok!
Az a kismami vagyok, aki Hatvanba szül majd.
Nálunk sincs emmi jele, hogy a Kislányunk kiakarna jönni...:(
Este voltak már erőteljesebb összehúzódások, de elmúltak. Pedig lefekvés előtt még hasmenésszerűség is rajtam volt, utána ezek az összehúzódások, már nagyon-nagyon reménykedtem, de belealudtam. Jól aludtam, csak wc-re kellett többször felkelnem:( Ma reggel mensi szerű fájdalmakat véltem felfedezni, a gyerkőc folyamatosan mozgott ennek ellenére, de ahogy elértem a bolthoz, az is elmúlt....Tegnap az Nst-n csak annyi volt megállíptható, hogy nagyon jól érzi magát. Az 38. heti Uh-on pedig még 2-es fokban érett a lepény... Ha szombatig nem születik meg, akkor aznap reggel be kell mennem Nst-re, utána megnézik a méhszájat és jöhet az ominózus magzatvíz vizsgálat, amitől jobban félek, mint bármi mástól:(
De még nincs vége a napnak és hátha ma már babázunk mindannyian:):):)
Nagyon szorítok a kérdezőnek!! :) Na és persze mindenki másnak is... Nálunk még nyoma sincs a Kisasszonynak, azt mondta tegnap a doki, hogy jól el van odabent. Ma meg semmi, még csak apró jele sem volt, hogy készülne valami. :( Na de hátha!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!