26 hetes vagyok, baj ha van olyan nap amikor nem sokat érzem hogy mozogna a babám?
Figyelt kérdés
van olyan nap amikor kevésbé érzem kb.napi 3-4 alkalommal. De van olyan amikor oly annyira mozog-rúgkapál hogy egészen jól lehet látni is hullámzik az egész hasam:-)nem baj ha nem érzem mindig egyformán? vagy lehet még van neki hely bőven??2008. febr. 18. 20:42
1/3 anonim válasza:
Ne aggodj a baba jol van biztos szeret lustálkodni.Az én kislányom is lusta volt de ha mocorgott akkor beleadott apait anyait csak úgy hullámzott a pocakom.
2/3 anonim válasza:
Biztosan semmi gond, ne aggódj! A babák is érzékenyek lehetnek pl. az időjárási frontokra. Az enyém hidegfrontkor csöndben van, melegfrontkor virgonckodik. Ha elmegyek kismamajógára, akkor alatta meg se mozdul, szerintem teljesen ellazul. Másnap meg pont akkor ugrabugrál! Szóval szerintem semmi gond! 24 hetes kismama.
3/3 anonim válasza:
Bocsánat a másnap=másnak. Szóval másnak a jóga alatt meg sem áll. Ezt akartam írni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!