Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21-22 hetes kismamák hogy...

21-22 hetes kismamák hogy vagytok? Nálatok is előfordul olyan nap hogy nem érzitek hogy mozogna a pici? Olyankor pihen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én nagyrészt csak este érzem, meg most, hogy ettem almát. Nagyon elkezd mocorogni az almára remélem szereti azért. Azt mondják, hogy ilyenkor még nem annyira erős, a rugdalás, hogy erősen érezzük, de ki tudja. De lehet, hogy jobb is. Néha érzek olyat, hogy úgy befeszít, mintha beszorult volna. További szép napot.

22h

2011. máj. 5. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia, én nagyon megijedtem múltkor mert fűnyíróztam és nagyon elfáradtam (tudom nem kellene már nem is csinálom többet!) de utána úgy begörcsöltem, hogy levegőt is alig kaptam aztán semmi mocorgás...nagyon-nagyon paráztam, hogy ilyen hülye voltam és ez miatt baja lett a kicsinek. Szerencsére estére beindult és bepótolta:-)

Egyébként nekem is akkor "bulizik" a legjobban odabent ha valami finomat eszem legtöbbször édeset...

2011. máj. 5. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Én akkor éreztem kevésbé, amikor egyik nap az a viharos idő volt, kicsit meg is ijedtem. De eszembe jutott, hogy a tesója is elbújt ilyenkor, és tényleg, estére felvidult. Amúgy változó, hogy mennyit mozognak, meg attól is függ, hogy fekszenek.
2011. máj. 5. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen,olyankor pihen :)

Viszont olyan is van,hogy nem "lubickol" a pociban,hanem aprókat mozog,amit nem érzünk. Nekem uh-n mozgásra bírta a doki a kicsit,de nem érzetem,hogy mozog,de az uh-n látszott. Amikor a védőnő nézte volna a szívhangot is egyfolytában mocorgott,de azt sem éreztem,pedig akkor már tudtam,milyen ha ébren van.

Manapság is volt,hogy 2 napig nem éreztem,aztán este egy rövid ideig,aztán 1 napig semmi,majd másnap délután megint csak egy kicsit. Ők még sokat alszanak odabent,gyűjtik az erőt a növekedéshez,fejlődéshez.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv:2 gyermekes,21 hetes km.

2011. máj. 5. 19:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm!Én is pont így voltam hogy uh-n mozgott de nem éreztem!!Nektek is Boldog babavárást kívánok!!remélem ma már jelentkezik
2011. máj. 6. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:
en 21 hetes vagyok es nagyon elenk egy babocam van .nagyon sokat mocorog es ez olyan meg nyugtato .este reggel mindig.foleg ha az apja beszelget vele ..meg az apja is erzi ha ra teszi a fulet a hasamra ,es erosen rug .igazi kis virgonc pf mi lesz kesobb...
2011. máj. 6. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!