Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan mintha mozogna bennem a...

Olyan mintha mozogna bennem a baba. Elvileg azonban nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés

7 hónapja szültem, és azóta gumival védekezünk. Egyszer-kétszer volt rá példa, h a férjem gumi nélkül hatolt be pár másodpercig.

Mostanában olyan mintha mozogna bennem a baba, de az is lehet, hogy csak az idegek, stb. Semmi terhestünetem nincs. Holnap tesztelek.

2010. dec. 27. 16:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Mi a kérdésed?
2010. dec. 27. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes, amit írsz. Mindenképp teszt! leírnád ha megvan az eredmény? Kíváncsivá tettél!
2010. dec. 27. 16:15
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt így. de nem voltam terhes. Nem tudom mi volt az. Szerintem te sem vagy az.
2010. dec. 27. 16:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Parázol,hogy terhes lehetsz.:)

Van amikor a bélmozgás egy már szült nőnek kísértetiesen hasonlít a magzatmozgásra.....

Én szoptattam,és így nem volt menzesem sem amihez viszonyíthattam volna,kéthavonta tesztet vettem...mert néha olyan érzésem volt:))

Ha biztosat akarsz akkor vegyél tesztet.:)

2010. dec. 27. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Szia! Ezt úgy hívják hogy fantom mozgás, és szülés után 1 évvel is normális ha érzi az anyuka. Én még majdnem 1 évvel szülés után is éreztem.
2010. dec. 27. 17:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Ok, köszi a válaszokat!

Még én sem mestruáltam a szülés óta.

Holnap megírom, mi lett az eredmény.

2010. dec. 27. 18:13
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
3 gyerekem van. Mindegyik után éreztem ezt. Legkisebb fél éves és én is érzem. Tegnap nekem is megfordult a fejemben, de kizártnak tartom, menstruálok és hát nem igazán szexelünk. :-)
2010. dec. 27. 18:35
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
én kb 3 hónapig éreztem rugásokat szülés után! 1 évig normális :)
2010. dec. 27. 21:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Negatív lett a teszt, úgyhogy valóban csak fantom érzés lehetett:)

2010. dec. 28. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez érdekes egy téma.....én is éreztem pár hónappal a szülés után,azt hittem megőrültem.

És most megint érzek hasonlót.Csak most úgy veszem észre,hogy a pocakom is nőtt...az utolsó két menzim elég gyatra volt,3 napig tartott,és épphogy véreztem.Szedek fogamzásgátlót és előtte menstruáltam is rendesen,ennek ellenére előfordulhat,hogy baba van a dolgok hátterében?!Szerintetek.

2011. jan. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!