Olyan mintha mozogna bennem a baba. Elvileg azonban nem lehetek terhes?
7 hónapja szültem, és azóta gumival védekezünk. Egyszer-kétszer volt rá példa, h a férjem gumi nélkül hatolt be pár másodpercig.
Mostanában olyan mintha mozogna bennem a baba, de az is lehet, hogy csak az idegek, stb. Semmi terhestünetem nincs. Holnap tesztelek.
Parázol,hogy terhes lehetsz.:)
Van amikor a bélmozgás egy már szült nőnek kísértetiesen hasonlít a magzatmozgásra.....
Én szoptattam,és így nem volt menzesem sem amihez viszonyíthattam volna,kéthavonta tesztet vettem...mert néha olyan érzésem volt:))
Ha biztosat akarsz akkor vegyél tesztet.:)
Ok, köszi a válaszokat!
Még én sem mestruáltam a szülés óta.
Holnap megírom, mi lett az eredmény.
Sziasztok!
Negatív lett a teszt, úgyhogy valóban csak fantom érzés lehetett:)
Ez érdekes egy téma.....én is éreztem pár hónappal a szülés után,azt hittem megőrültem.
És most megint érzek hasonlót.Csak most úgy veszem észre,hogy a pocakom is nőtt...az utolsó két menzim elég gyatra volt,3 napig tartott,és épphogy véreztem.Szedek fogamzásgátlót és előtte menstruáltam is rendesen,ennek ellenére előfordulhat,hogy baba van a dolgok hátterében?!Szerintetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!