Mit csináljak hogy kibirjam a hátralévő 13 hetet?
oké, ha nincs uszi, akkor a következő tippjeim vannak.
Tűzz ki minden napra célokat, hogy aznap mit kell megcsinálni otthon. (takarítás, főzés, stb), ezzel próbálj meg elkészülni 10-ig, majd menj le sétálni 1-2 órát. (mi ilyenkor játszóterezünk)
Utána ebédelj, pihenj egyet (de ne aludj), aztán újra próbálj meg lemenni pl. a párod elé a melóba, vagy csak séta, vagy vásárlás.
Tényleg nem bántásból írtam, de ugyanígy voltam az első terhességnél onnantól (30. hét) kezdve, hogy bevéreztem, és itthon voltam, nem mehettem le, nem mozoghattam, semmi nem csinálhattam. Állandóan csak vártam, mikor ér haza a párom, este fent voltam 2ig, hogy tudjak aludni 7ig...
Most meg már hiába fárasztom ki magam, nem mindig megy az alvás (35. hét), gyógyszert kell szednem , így mindig ver a víz... A hátam nekem is fáj már jó ideje, de pontosan érzem, hogy azért, mert nem mozgok.
Töltesz fel képet a pocidról?
Kitartás, most már gyorsabban telnek a hetek, mint az elején!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!