Reggeli hányás, mit tehetnék, hogy elmúljon? Elmúlik ez egyáltalán a hátralévő 7 hónapban?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 09:43
1/12 anonim válasza:
Egy időre biztosan. Nekem 17 hetesen múlt el és kb 33 hetesen visszatért.
2/12 anonim válasza:
nem tudom de ez bennem is a kérdés, már én sem tudommit tegyek...bocsi az off-ért.
3/12 Tinker Bell válasza:
Sajnos még nem tapasztalatból beszélek, de úgy hallottam, hogy ha ébredés után esztek pár falat háztartási kekszet, vagy gyömbéres kekszet, akkor nem lesz vagy nem olyan erősen lesz hányingered. Van akinek a kóla segít jéggel. Viszont a gyömbérről amúgy is azt mondják, hogy hányinger csillapító, lehet hogy használ a gyömbér ízű üdítő is.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát a háztartási kekszet majd kipróbálom ha lesz egyáltalán rá időm, hogy egyek. Volt, hogy felébredtem, lehajoltam az ágy mellé és már hánytam is :S
2011. máj. 18. 10:18
5/12 Tinker Bell válasza:
Igen, ezért szokták azt mondani, hogy az éjjeliszekrényen tarts egy pár szem kekszet.
6/12 A kérdező kommentje:
Na akkor majd ezt kipróbálom, remélem segít márt már nagyon unom a hányós ébredéseket :S
2011. máj. 18. 10:20
7/12 Tinker Bell válasza:
Sok sikert! Ha kipróbáltad, írd le a tapasztalataidat, hogy tudjuk mi is, bejön-e ez a praktika.
Nekem már az sem volna baj, hogy hányok, csak lenne ott valaki... :)
8/12 A kérdező kommentje:
Rendben majd leírom a tapasztalataimat.
Szurkolok, hogy sikerüljön :)
2011. máj. 18. 10:27
10/12 anonim válasza:
nekem csak a 2. és 3. hónapban volt.
nem igazán tudok tanácsot adni mert én bármit csináltam -ittam, ettem stb.- akkor is szaladnom kellett a fürdőszobába...
viszont később abszolút nemvolt ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!