Reggeli hányás, mit tehetnék, hogy elmúljon? Elmúlik ez egyáltalán a hátralévő 7 hónapban?
Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 09:43
11/12 anonim válasza:
szia, én most vagyok 16+4 napos most hogy már mocorog, már megritkult a hányás, eddig naponta meg elég sűrűn volt nagyon kellemetlen tudom én is nekem a keksz nem segített, csak gyömbér üdítő, majd pár hét múlva kólára váltottam, sajnos nem minden esetben segített , ha ki kell jönnie akkor úgy is kijön. kitartást csak ezt tudom mondani. :)
12/12 anonim válasza:
Én pl éjjelente is hánytam, arra ébredtem...
Egy barátnőmnek egyáltalán nem múlt el, még szülés közben is....
első voltam.
Azért kitartást, lányok! Ha nagyon vészes, akkor irány a doki, amúgy a folyadékvesztést kell pótolni. A védőnőm szerint pár korty coca cola segít, nekem ne, de nektek hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!