16 hetesen már lehet szolizni nagyon ritkán vagy végig tilos?
Figyelt kérdés
2008. febr. 18. 14:39
11/13 anonim válasza:
A babának nem ártasz vele,hisz ezek a sugarak csak a bőröd felszínét érik!Dokik mondták,nem csak az én véleményem!Azt nem tudom a bőrödre ilyenkor milyen hatással van!Én 20 hetes vagyok,megfordult nekem is a fejemben,hogy néha el kellene menni,de még nem voltam!A bőrömön viszont hetek óta minden meglátszik sajnos!Arcomon és melkasomon kis piros pöttyök jelentek meg elszórtan,állítólag a vérbőség miatt.Nem tudom milyen hatással lenne rá a szoli!Lehet valami a májfoltokban is,amit írtak elöttem!A jó ég tudja!Szerintem én is megvárom a napot!Te meg kérdezd meg a dokidat,ő majd biztosat mond!Itt eléggé eltérőek a vélemények!:)
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat! Egyik hozzászólónak üzenem, hogy ez csak egy szimpla kérdés volt, nem vagyok szolifüggő, csak érdekelt a véleményetek. Az, hogy ki mennyire nem érett a babára nem hiszem, hogy ismeretlenül, egy kérdésből el lehetne dönteni, illete megitélni másokat. mosolygok rajta.. Mégegszer köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek!
Ut.: Persze, hogy nem megyek szoliba.. :-)
2008. febr. 19. 12:28
13/13 anonim válasza:
Szia. Szerintem ha pár percre mész egy héten, akkor semmi baja nem lesz a babádnak.Én megkérdeztem az orvosomat,hogy mi a véleménye,és azt mondta,hogy nyugodtan mehetek.A picúrka védve van,mivel a bőröm is és a magzatvíz is védi.Öt perc nem árt,a nap sokkal veszélyesebb sugarakat bocsájt ki mint a szoli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!