Terhesen lehet szolizni? Még nagyon az elején vagyok. Kb 3 hetes.
Lehet.
3 hetes ? ebbe nem belekötni akarok de 3 hetes terhességet még nem is tudsz biztosan. elszámoltál valamit .
én sem akarom túlzásba vinni max hetente egyszer kb 6 perc...
az utolsó mensim április 5én jött meg és most május 5én semmi...8 án csináltam tesztet pozitív...meg tegnap is és az is...(biztos ami biztos)
szóval valamikor ápr közepén eshettem teherbe sztem:))
Szolizás ügyben sztem kérdezd meg az orvost. Én úgy hallottam, nem ajánlott! Én nem mertem, sőt most sem megyek. Én még a napsütéstől is óvom a pacakomat!
26hkm
A szolizás nem ajánlott,mégpedig azért mert:
1. Nincsen felmérés arról,hogy van-e hatással,és ha igen milyen hatással a fejlődő embrióra az UV fény.
2. A magas hőmérséklet NEM tesz jót a babának,sőt,kifejezetten káros. És mivel a szoláriumban rövid idő alatt is hamar megemelkedik a test hőmérséklete,ezért egyáltalán nem ajánlják már emiatt sem.
/Én is ki vagyok akadva,hoyg csont fehéren - és pattanásosan - kell nekivetkőznöm a nyárnak,de egyáltalán nem érdekel,mert a hiúságom miatt nem kockáztatnám a babám egészségét/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!