Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Par hetes terhesen lehet meg...

Par hetes terhesen lehet meg szolizni heti 1x vagy azonnal hagyjam abba? Es miert?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia

Ezt egy cikkbe találtam

Szolárium

Nincs rá bizonyíték, hogy káros lenne a születendő gyermekre, az orvosok mégsem ajánlják a szolárium használatát. Terhesség alatt tanácsos minden olyan tevékenységet kerülni, ami megemeli a testhőmérsékletet. Erre az első három hónapban fokozottan kell figyelni. A babavárás második felében különös tekintettel az utolsó hónapokra, egyébként sem jó hanyatt feküdni, mert a háton való fekvés akadályozza a normális vérkeringést. Ajánlott a bal oldalunkra fordulni, ha pihenni vagy aludni szeretnénk.

2009. febr. 19. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Elvileg a babának nem lesz tőle baja, viszont a bőröd nem biztos h' szeretni fogja. Én is rendszeresen jártam szoliba a terhesség előtt, de amikor megtudtam abbahagytam. Sajnos, az én bőrömön így is elég komoly májfoltok jelentek meg, pedig csak annyit voltam napon, ami az utcán ért nyáron. A hormonális változások miatt sokkal vékonyabb és érzékenyebb a bőr a terhesség alatt.
2009. febr. 20. 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nívea önbarnító! Nálam bejött, abszolut nem foltosodom tőle, s szép egészséges színem van!

Pár hónap, jön a nyár, s majd lehet kimenni egy kicsit napozgatni!

2009. febr. 20. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Pár hetes terhesen én még elég sokat szoliztam,mert készültem az esküvőmre.Nem lett semmi bajom,vigyázz nagyon hogy ne égj le,amikor úgy éreztem tul meleg,letakartam a hasam valamivel.Vagy mehetsz állóba is és ott messzebb vannak a csövek tőled.most 27 hetes vagyok és megint gondolkodom el e mennyek,de talán lebeszélem magam,a májfoltok miatt,nehogy kialakuljanak.
2009. febr. 20. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy sokan lepontoznak majd, de én 13 hetes vagyok, és hetente,kéthetente egyszer bemegyek szoliba. A fekvést ki lehet küszöbölni az állószolival, ahol mocorogni is lehet, így ha melegnek érzem, akkor forgolódok...stb. Nekem kifejezetten jót tesz a bőrömnek, mert én tiszta pattanás lettem és azokat szárítja. Az orvosok nem ajánlják, de nem is ellenzik, amíg te jól érzed magad. A baba és a szervezeted úgyis jelzi, ha nem jó neki valami! Boldog baba várást!
2009. febr. 20. 08:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónapban azért veszélyes mert a meleg vérbőséget okozhat és az pedig vetélést. Ezért célszerű elkerülni. Ha nem muszáj akkor inkább hagyd ki. De te tudod.
2009. febr. 20. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!