16 hetesen már lehet szolizni nagyon ritkán vagy végig tilos?
Szia!
Szerintem se kockáztass,inkább hsználj barnítókrémet már azokban is van ami nagyon jó. Nem ér annyit hogy valami baja legyen a babának.
Szia!
Itt sokan azt mondják, hogy heti 6 percet lehet.Én is nagyon szerettem szolozni, de amióta babó van, nem megyek, kivárom az időt, most ő a fontos.Bár lesznek eltérő vélemények,meglátod, és neked kell döntened, de én inkább kihagyom.
Én is szolifüggő vagyok!
De amióta terhes vagyok nem mentem, mondjuk én azt hallottam hogy pár perctől nem lesz baja a babának, viszont télleg foltos lesz tőle a bőröd..ezért úgy döntöttem kihagyom, megvárom inkább a napot:)
Egy ismerősömnek a doki azt mondta, heti 5 perc nem árt, sőt a D-vitamin miatt jót is tesz (ő a téli időszakban volt terhes). Járt is, és egészséges a babája.
Bár én is szolis voltam , mióta babót várok nem voltam.De pár hét és néhány percre el fogok menni.A baba védve van odabent, nem "főzöd meg", hisz nem fél órára mész...Persze mindenki maga dönti el, mi a jó neki.(Kérlek, most ne essetek nekem, hogy húúú de én milyen vagyok, hogy szolira sarkallom)
13 hetes kismama
Nem értem miért nem lehet szoli nékül kibírni????
Most egészséges babát akarsz, vagy a baba nem számít??? Te döntesz! Szerintem nem vagy kész a babavállalásra!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!