Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem hallottam szívhangot?

Miért nem hallottam szívhangot?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon, 11 hetes terhes vagyok, de sajnos abortuszom lesz, mert védekezés mellett estem teherbe és sem a korom sem az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megtartsuk a babát, az örökbeadást pedig nem vállalnám. Mindegy, kérem az ítélkezők ne válaszoljanak, illetve ne szidjanak, ne hordjanak le mindennek, ahogy szokták az ilyen kérdéseknél. Engem főleg az érdekelne, hogy miért nem hallottam a szívhangot? Azért mert még nincs neki, vagy csak a doki tudta, hogy abortusz előtt biztos rossz hatással lenne rám? Elég rosszul éreztem magam az orvosnál így most magamhoz térve jutott eszembe ez a dolog.
2011. máj. 18. 18:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

bocsi tényleg elolvastam és nem volt ilyen

hanem óvszer mellett..

de a többi akkor is így van...

ráadásul régen meg még óvszer se volt ha mindneki teherbe esett volna akkor túlnépesedett volna a föld. ha nincs annyi abortusz...

2011. máj. 19. 11:35
 32/40 anonim ***** válasza:

jah kifelejtettem hogy nem vagyok abortuszpári

de egy 17 éves lánynak nem való még anyaság.

ha már 27 lenne akkor igen !

2011. máj. 19. 11:36
 33/40 anonim ***** válasza:

Előző! Nem gyógyszer, hanem óvszer mellett lett terhes!

Óvszer mellett pedig 95%-ban úgy jön össze a baba, hogy az elején kicsit gumi nélkül csinálják, tehát ez már nem rendeltetésszerű használat! A másik 5%-nál pedig kiszakad a gumi.

Szerintem szedj gyógyszert, mert a hüvelygyűrű mellett többen esnek teherbe, mint a spirál vagy gumi mellett! De Te döntesz persze. A gyógyszer és a spirál 99%-os védelmet ad, minden más ennél kevesebbet. Olvass utána.

2011. máj. 19. 11:42
 34/40 anonim ***** válasza:
52%
Bocs,de nem a korát nézem,hanem az életet,amit a szive alatt hordoz,és meg akarja ölni-mert neki úgy tetszik (mellette áll a családja).
2011. máj. 19. 11:49
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne boncolgassuk a témát.

úgyis kapott már hideget, meleget.

az ő döntése.

2011. máj. 19. 12:56
 36/40 A kérdező kommentje:
ma 11:42-nek: írtam, hogy régen szedtem gyógyszert de nem bírta a szervezetem, ezért kellett óvszerre váltani. Ezek után nem térek vissza újból a gyógyszerhez, szóval csak a hüvelygyűrű jöhet egyelőre szóba. Az óvszert pedig rendesen használtuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy az előváladék is tartalmaz spermát. A szüleim kiállnának akkor is mellettem, ha meg akarnám tartani a babát, de tudom, hogy ők sem úgy állnak most anyagilag, hogy jól tudjunk élni. Mi hárman is elég nehezen élünk mostanában, és a gyerek rengeteg pénzt elvinne. Őket sem szeretném egy ilyen plusz tehernek kitenni.
2011. máj. 19. 18:12
 37/40 anonim ***** válasza:
61%

Nekem csak az a fura,hogy megszülni fiatal,meg gyerek,de a szexhez nem?

Mindenki tudja,hogy nincs 100%-os védekezési mód,aki szexel,terhes lehet,akárhogy védekezik.Az a szerencsétlen kisember nem kérte,hogy megfoganjon,mégis ő fog szenvedni.Az "anya" döntése,de a gyermeket darabolják fel elevenen.A legtöbb esetben,így most is van más megoldás,csak akarni kellene.Aztán majd pár év múlva jön a következő kérdés ugyanide,hogy gyereket akarok,miért nem sikerül...

2011. máj. 19. 21:07
 38/40 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted csak az szexeljen aki fel tud vállalni egy gyereket mert úgy áll pl. anyagilag, már nem jár iskolába, valamint évek óta tartó hosszú boldog párkapcsolata van? Akkor javasold az embereknek, hogy 30-35 évesen veszítsék el a szüzességüket. Nem csak 17 évesen megy el az ember abortuszra, de hallottam már 28 évesről is akinek még nem volt gyereke, de nem is tudta volna vállalni az akkori körülményei között. Akkor ő se szexeljen?
2011. máj. 20. 22:48
 39/40 anonim ***** válasza:

Na ezt szeretem,hogy mindig a körülményekre fogják.Ha mindenki csak akkor vállalna gyereket,mikor anyagilag mindene megvan,akkor kihalna az emberiség.Iskolába járni gyerek mellett is lehet,dolgozni is.Nagyon sokan csinálják.Stabil kapcsolat?10-20 év után is lelépnek férfiak kicsi gyerek mellől.Semmire nincs garancia.Arra próbáltam rávilágítani,hogy ha papás-mamást játszani felnőtt vagy,akkor a következmények elől se menekülj,mert gyerek vagy.

De úgyis mindegy mit mondok,majd a kórházban rájössz,mikor úgy bánnak veled,mint a kutyával,hogy választhattad volna a nehezebbik,de sokkal nagyobb boldogságot adó utat is.

2011. máj. 21. 09:02
 40/40 anonim ***** válasza:
52%

Gratulálok! "nagylány"!!

Magam is úgy gondolom,mint az előttem szóló! Ha elég felnőtt valaki a szexhez,akkor legyen elég felnőtt ahhoz is,hogy viselje a következményeit!

2011. máj. 22. 12:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!