Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem hallottam szívhangot?

Miért nem hallottam szívhangot?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon, 11 hetes terhes vagyok, de sajnos abortuszom lesz, mert védekezés mellett estem teherbe és sem a korom sem az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megtartsuk a babát, az örökbeadást pedig nem vállalnám. Mindegy, kérem az ítélkezők ne válaszoljanak, illetve ne szidjanak, ne hordjanak le mindennek, ahogy szokták az ilyen kérdéseknél. Engem főleg az érdekelne, hogy miért nem hallottam a szívhangot? Azért mert még nincs neki, vagy csak a doki tudta, hogy abortusz előtt biztos rossz hatással lenne rám? Elég rosszul éreztem magam az orvosnál így most magamhoz térve jutott eszembe ez a dolog.
2011. máj. 18. 18:49
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Nem, írtam, hogy óvszerrel, mert egyelőre ez volt az egyetlen megoldás ami szóba jöhetett. Ma a nőgyógyászommal elbeszélgettünk a fogamzásgátló módszerekről és a hüvelygyűrűt ajánlotta, hogy próbáljam ki, mert ez nem lehet olyan rossz hatással mint a tabletta, viszont sokkal biztonságosabb mint az óvszer.
2011. máj. 18. 19:06
 12/40 anonim ***** válasza:
58%

hát megértelek

fiatal vagy még egy babához.

de csak 1 dolog :

mit szóltál volna ahhoz ha a te anyukád 17 évesen akármilyen körülmények között esett teherbe VELED !! ELVETET?

most nem ülnél itt és sírnál hogy miért nem hallottál szívhangot meg hogy mikor vetesd el.

én szerintem szived mélyén akarod ezt a babát de az agyad azt súgja nem szabad.

és ez sajnos így van rendjén.

minden jót.

2011. máj. 18. 19:28
 13/40 A kérdező kommentje:
Hát ha anya úgy döntött volna, hogy elvetet, akkor tényleg nem ülnék most itt. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, és persze szíve mélyén mindenki szeretné megtartani azt a babát, amit az adott körülmények néha nem engednek meg. Nagyon sajnálom és szomorú vagyok.
2011. máj. 18. 19:32
 14/40 anonim ***** válasza:
24%
Bárcsak anyukád döntött volna így. Őt meg is értettem volna.
2011. máj. 18. 19:46
 15/40 anonim ***** válasza:

Sajnálom,hogy így alakult!

Nálunk a doki csak a baba szívének a dobogását mutatja a monitoron,de hangot soha nem hallat-hogy azért e,mert hallott már a doki elég ilyet,és elege van ,vagy a gép az öreg...nem tudom.

2011. máj. 18. 20:07
 16/40 A kérdező kommentje:
Anyukám 36 évesen szült biztos családi és anyagi háttér volt mögötte. 17 évesen egy 9 hónapos kapcsolatba nem szülném meg, mert nem szeretném ha csonka családban nőne fel, ráadásul nem várhatom el a szüleimtől, se a párom szüleitől, hogy eltartsák a gyereket, én meg még iskolába járok, gimnázium mellett biztos, hogy nem férne bele, hogy dolgozzak. A párom mellettem áll, de bármennyire is szeretjük egymást, ha reálisan nézzük 17 évesen (ő 21) még nem egy életre szóló kapcsolat szokott kialakulni, bár adja az ég, hogy együtt maradjunk, mert nagyon szeretem őt, és el tudom képzelni vele az életem.
2011. máj. 18. 20:07
 17/40 anonim ***** válasza:
Szerintem töröld a kérdést, mert itt csak támadni fognak. Ennyit arról, h szólás-, és véleményszabadságban élünk.
2011. máj. 18. 20:18
 18/40 Maxima ***** válasza:
83%

Nem ertem miert kell lehurrogni szegeny lanyt.Van most, es lesz is egy jo ideig eleg baja mire feldolgozza az abortuszt. En sem partolom az abortuszt de vannak esetek amikor csak az johet szoba. Vedekeztek, megis becsuszott a baba. Nem o az elso es nem is az utolso aki igy jart. Nem egy ismerosom van aki pl spiral mellett maradt terhes. Most akkor azokat is meg kell kovezni? Nem tehet rola.

Ha semmikeppen nem tudjak vallalni, meg mindig ez a jobbik eset minthogy utcagyerek legyen belole vagy vandoroljon egyik arvahazrol a masikra.

Fel a fejjel :)

2011. máj. 18. 20:18
 19/40 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Én teljesen egyet értek veled mert ennyi idősen még az iskola a szakképesités a fontos. Én úgy gondolom hogy helyesen cselekszel.Remélem hogy a szüleid mindenben támogatnak mert az a legfontosabb.

Minden jót kivánok éssok sikert a továbbiakban

2011. máj. 18. 20:19
 20/40 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 válaszolónak nagyon köszönöm. Az ilyen válaszok megerősítenek, mert nem érzem úgy, hogy csak én cselekszem így ebben a helyzetben, hanem ráébredek, hogy más is így tenne. Igen, a szüleim támogatnak, akkor is támogatnának, ha megtartanám, de ők is elmondták az érveiket az abortusz mellett és mindannyian úgy gondoljuk, hogy ez az ésszerű sajnos.
2011. máj. 18. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!