Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem hallottam szívhangot?

Miért nem hallottam szívhangot?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon, 11 hetes terhes vagyok, de sajnos abortuszom lesz, mert védekezés mellett estem teherbe és sem a korom sem az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megtartsuk a babát, az örökbeadást pedig nem vállalnám. Mindegy, kérem az ítélkezők ne válaszoljanak, illetve ne szidjanak, ne hordjanak le mindennek, ahogy szokták az ilyen kérdéseknél. Engem főleg az érdekelne, hogy miért nem hallottam a szívhangot? Azért mert még nincs neki, vagy csak a doki tudta, hogy abortusz előtt biztos rossz hatással lenne rám? Elég rosszul éreztem magam az orvosnál így most magamhoz térve jutott eszembe ez a dolog.
2011. máj. 18. 18:49
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
Szívhangja van a babának ilyenkor, de nem minden uh gép tudja a hangot kihangosítani v csak az orvos nem akart vele terhelni.
2011. máj. 18. 18:56
 2/40 anonim ***** válasza:
56%
Nincs elég baja szegénynek,minek kell belerúgni.ha meg segélyért járna meg az utca neveli az jobb??? szerintem tudta és nem kapcsolta be nálam sem szólt.6-7- hetesem már elég masszívan hallani.lehet ha hallottad volna meggondolod magad??
2011. máj. 18. 18:57
 3/40 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan vártam vele, szombaton derült ki, hogy terhes vagyok, menstruáltam mellette.
2011. máj. 18. 18:58
 4/40 anonim ***** válasza:
15%
Aha, menstruáltál. :D És fogadjuk, hogy védekeztetek is. :D
2011. máj. 18. 18:59
 5/40 anonim ***** válasza:
26%
Ha úgyis megölöd,nem mindegy?Egyébként de,ilyenkor már bőven van szívhangja is,meg mindene is.A doki meg nem foglalkozik az abortuszosok lelkivilágával.
2011. máj. 18. 18:59
 6/40 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, hogy meggondoltam volna magam. Illetve úgy fogalmazok, hogy jelen pillanatban ezen nincs mit meggondolni, a józan észre kell hallgatni. 17 éves vagyok, és ha lenne lehetőségem rá megtartanám, de nincs, és tudom, hogy nincs itt az ideje még szegénynek, hogy megszülessen, és se neki, se nekünk nem lenne jó. De mindenképp ennél is jobban megrázott volna, ha hallom, úgyhogy végülis nem bánom, hogy nem hallottam.
2011. máj. 18. 19:00
 7/40 anonim ***** válasza:
33%
Lehet, h az első ellenzi az abortuszod, de vajon örökbe tudná-e fogadni, ha megszülnéd? Annyi pénze neki sem lenne, csak szája.
2011. máj. 18. 19:00
 8/40 A kérdező kommentje:
Régebben fogamzásgátlót használtam, de a májam nem bírta, ezért abbahagytam. 3 hónapja óvszerrel védekezünk, és bármily hihetetlen mindig használtuk, nem csak összevissza és nem megszakítással, mert tudtuk, hogy semmilyen körülmények között nem tudnánk megtartani egy gyereket, ezért is nem akartunk ebbe a helyzetbe kerülni. Tudom, hogy a fogamzásgátló mindenképp biztonságosabb, de nem tehetek róla, hogy nem bírja a szervezetem. A lelkiismeretem pedig tiszta, mert tudom, hogy nem felelőtlenség miatt estem teherbe.
2011. máj. 18. 19:02
 9/40 anonim ***** válasza:
Gondolkozzatok (illetve ne csak gondolkozzatok, hanem csináljátok is) el a jövőben a védekezésről, hogy többször nem történjen ilyen.
2011. máj. 18. 19:02
 10/40 anonim ***** válasza:
0%

Hogy védekeztetek?

Ugye nem megszakítással, mert az nem az!

2011. máj. 18. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!