Azt hallottam, hogy ha változik az idő, nem olyan mocorgósak a babák. Ez igaz?
Nektek is keveset mozog a babátok?
Nekem már 2. napja van, hogy alig érzem a babámat.
Nálatok is így van? 21+2 hetes vagyok
nálam semmi különbség - az enyém annyira aktív - mindegy milyen az idő :D este sem tudok aludni - szerintem úszóbajnok lesz :D
33.hkm
Remélem van összefüggés, különben a bolondok házában fogom végezni :)))).
A kicsi lányom sokat ficánkolt odabenn, azóta is folyton pörög. Most az öcsikéje sokkal nyugisabbnak tűnik, és reménykedem, hogy így is marad.
Szia!
Első terhességemnél semmi különbség nem volt, állandóan mocorgott és sokat csuklott szegénykém! És most 2 évesen sem tud megnyugodni egy percre sem, még akkor is folyamatosan mocorog ha épp mesét néz (ez is ritka hogy nézi)! :D
Most viszont 24+3 hetesen én is észrevettem hogy ha változik az idő akkor kevesebbet mozog! De este mindig sokat! És szerintem ő is kezd csuklani! :)
Szóval én is kíváncsi vagyok hogy a második babánk hogy fog majd viselkedni! :)
Jó babavárást!
szia! 9.13 as vagyok
A fiam nagyon nyugodt volt a pocimban és mikor megszületett álombaba volt!!! egészen 1,5 éves koráig na... ott jött egy fordulat! és olyan pörgős azóta is hogy alig bírjuk a férjemmel pedig aztán foglalkozunk vele eleget! ezért nem is vállaltuk előbb a 2. babócát!
most a lányom pörög odabent és remélem ha kibújik akkor nyugis lesz :)persze csak remélem ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!