Több helyről hallottam, hogy nem jó terhesen háton feküdni. Ez mennyi idős terhességtől van így?
Én utolsó 3 hónapot hátonfekve töltöttem el.
Hason aludtam kb. 3,5 hónapig. Utána kényelmetlen volt.
Oldalt aludtam kb 2 hónapot. Többimeg hátonfekvés.
Egészséges, szép, okos lányom van.
én is ugy hallottam hogy nyomhat egy eret ami a méhlepényt is ellátja vérrel,és ez nem túl jó,de szerintem ha ugy alszol el nem a világ vége.úgyis forgolodsz,én minden este így töltök legalább fél órát mert alvás elött mindig nézegetem hogy mocorog,igy látni a legjobban.
32hetes kismama
Sziasztok!
Én 31+6 hetes vagyok és pont egy hete volt ,hogy nem volt jó a lepénykeringésem akkor mondta a doki,hogy ne feküdjek háton csak félig ülve,inkább oldalt akkor is a bal oldalt,most ismét voltam és már beállt a keringés de nem is merek már haton aludni meg nem is érzem úgy jól magam.
Hanyat fekve a baba ránehezedik arra az érre ami szálitja a táplálékot meg az oxigént a lepénytől a köldök zsinóron keresztül a babához.(Így laikusan megfogalmazva.)
Hát én a mai napig tudok mindenféle pózban aludni, kipárnázás nélkül is. Hason, háton, oldalt fekve, lábat felhúzva, kiterülve mint egy béka, akárhogy. Én azt hallottam, hogy az utolsó pár hétben okozhat gondot a hanyatt fekvés, az említett ér miatt, mert akkor már akkora a baba súlya, hogy erősen megnyomhatja. Embere válogatja...
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!