Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem hallottam szívhangot?

Miért nem hallottam szívhangot?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon, 11 hetes terhes vagyok, de sajnos abortuszom lesz, mert védekezés mellett estem teherbe és sem a korom sem az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megtartsuk a babát, az örökbeadást pedig nem vállalnám. Mindegy, kérem az ítélkezők ne válaszoljanak, illetve ne szidjanak, ne hordjanak le mindennek, ahogy szokták az ilyen kérdéseknél. Engem főleg az érdekelne, hogy miért nem hallottam a szívhangot? Azért mert még nincs neki, vagy csak a doki tudta, hogy abortusz előtt biztos rossz hatással lenne rám? Elég rosszul éreztem magam az orvosnál így most magamhoz térve jutott eszembe ez a dolog.
2011. máj. 18. 18:49
1 2 3 4
 21/40 Kerria ***** válasza:
Nem okoskodásképp, csak van aki még nem hallott arról a fogamzásgátlóról,amit injekció formájában lehet kapni 3 havonta. Barátnőm is érzékeny volt a fogamzásgátlóra (talán neki is a mája, de ezt nem tudom pontosan) és neki az orvosa javasolta. Kérdezz rá szerintem Te is, lehet erre jobban reagál a szervezeted.
2011. máj. 18. 21:11
 22/40 A kérdező kommentje:
Utánaolvastam ennek is, nem javasolják még ilyen fiatal korban mert elég sok hormont tartalmaz, ugye 3 hónapra folyamatosan hatnia kell. De nagyon köszönöm a tanácsod!
2011. máj. 18. 21:19
 23/40 Kerria ***** válasza:
Na akkor sajnálom, mert ő 24 éves volt, de nem tudtam, hogy korhoz is kötött. Kitartást!
2011. máj. 18. 21:21
 24/40 A kérdező kommentje:
A hüvelygyűrű elég szimpatikus megoldásnak tűnik, remélem beválik majd.
2011. máj. 18. 21:23
 25/40 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva: szerintem csak nem hangosította ki a pici szívhangját az orvos, azért nem hallhattad.

Talán így jobb is.

Én is babát várok.

12 hetes vagyok és minden nap hálát adok érte!

Novemberben volt egy spontán vetélésem, azt hittem belehalok :(

11 hetes baba már nagy, mindene megvan :(

Nem kérlek, hogy gondold át, mert Te/Ti tudjátok, hogy a legjobb Nektek/Neki, DE...

...foglalkozz előtte és utána a lelkeddel, hogy fel tud majd dolgozni!

Hidd el, most talán azt mondod, hogy egyedül is menni fog, de nem...legalább Anyukáddal, Pároddal beszéld ki magadból!

Szorítok azért, hogy minden rendben legyen!

Egy 2 gyerekes és egy pocaklakós anyuka!

2011. máj. 18. 22:09
 26/40 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy már nagy, utána néztem mindennek a témával kapcsolatban. :( És nagyon sajnálom, hogy most derült ki csak, nem pedig korábban, és így is még szerencsém van, mert ha csak egy héttel is később, már nem tudnám elvetetni. Bár azt mondták, hogy 18 éves kor alatt a 18. hétig végeznek abortuszt indokolt esetben, csak a 12. hét után már vetéltetni kell. Amúgy még csak nem is sejtettem, hogy terhes vagyok, semmi előjel meg tünet nem volt, menstruáltam is rendesen, csak múlthét csütörtökön egész nap émelyegtem meg akkor hirtelen eszembejutott h pár napja akkor már feltűnően nagy volt az étvágyam és nagyon különböző dolgokat kívántam, de ilyen végülis szokott velem előfordulni szóval nem tulajdonítottam neki nagy jelentősséget. Így hát vettem egy tesztet de csak megnyugtatás képp, ami nem nyugtatott meg... De erre álmomban sem gondoltam hogy már ennyi idős a magzat.
2011. máj. 18. 22:18
 27/40 anonim ***** válasza:
24%

"A hüvelygyűrű elég szimpatikus megoldásnak tűnik, remélem beválik majd."

Vagy ha nem, majd azt is kikapartatod. Végülis neked mindegy. De azzal is várj a 11. hétig! Akkor többet szenved. Élvezd ki.

2011. máj. 18. 23:56
 28/40 Andrea1987 ***** válasza:
Én 33 hetes vagyok és az ultrahangon én se hallom a szivhangot,mert a készülék nem olyan.Én személy szerint a te helyedbe megtartanám a babát,mert ö már egy igazi kisember ,már érez.Egyedül azt nem értem,ha anyukád támogat,abba nem tudna segiteni,hogy mégis megtartsd a babát?Az iskolát be lehet fejezni,és majd késöbb folytatni.Bár a te tested,de késöbb ha megbánod,nincs visszaut.
2011. máj. 19. 08:36
 29/40 anonim ***** válasza:
75%

nem értitek hogy még csak 17 éves?

ő egy fiatal lány még nem készült fel az anyaságra.

nem kell bántani

gyógyszer mellett esett teherbe !!!

és nem tud gondoskodni róla se ő se a 21 éves apuka.

ez sajnos előfordul

biztos hogy neki se csodálatos érzés elvetetni kisbabáját..

egy 11 hetes baba már tényleg egy kis élőlény és borzasztó lesz ha elveszik,

de az is borzasztó lenne ha megszülné és éhezne a gyerek és nem kapna elég törődést mert még

MAGA AZ ANYUKÁJA IS SZINTE GYEREK.

nincs igazam?.....

2011. máj. 19. 11:07
 30/40 anonim ***** válasza:
És mégis,hogy olvastad,hogy gyógyszer mellett esett teherbe? én sehol!
2011. máj. 19. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!