Honnan, és főképp mikor/miből tudtátok/éreztétek meg, hogy terhesek vagytok?

Ami téged illet, esélyes, hogy babát vársz :)
Nálam fizikai értelemben a mellfeszülés volt a legkonkrétabb, de, amikor a csajszi "készült", már mindketten éreztük, hogy no, ebből lesz valaki :) Ez -természetesen- nem fizikai érzés volt, de nagyon jó.

Szia!
Kimaradt menses után 3-4 nappal tesztet csináltam, és pozitív lett. (A második babánál már kb. 3 hetesen sejtettem, hogy baba lesz, mert a belvárosban sétálva nem bírtam hányinger nélkül a kutyapiszkot és a szagát, ami nem volt rám jellemző. Öklendeztem tőle, és nagyon hamar be is állt az állandó hányingeres közérzet, kb a 4. terhességi héttől fogva.)
Üdv!
Ui.: de a biztos eredményt a nőgyógyász mondja ki úgy a kb 6-7. hét környékén, amikor uh-on is látszik a magzat. Ez a biztos, mert sajna, a méhen kivüli terhesség is terhesség.

Szia!
Nekem kb mikor meg kellett volna jönnie, furcsán görcsölgetett a hasam, mindig azt hittem, megjött. Ez tartott 4-5 napig, utána csináltam a tesztet, ami pozitív lett. Aztán nálam is jött a szagokra való érzékenység, hányinger csak később, úgy a 6-7. hét környékén. Mellfeszülésem pl. egyáltalán nem volt.
29 hetes kismama

Én mensi alapján nem tudhattam volna, mert rendszertelen lett a gyógyszer abbahagyása után. Én onnan tudtam, hogy baba, hogy nőtt a mellem, feszült és állandóan éhes voltam. Akkor teszteltem és pozitív lett. :) Ez kb a 4-5. hét körül volt.
Minden egyéb más tünet ezek után jött.
Esély lehet nálad is babára, de biztosat úgyis a doki fog mondani! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!