Mikortól éreztétek először a baba mozgását? Az érdekel, amikor már biztosan tudtátok, hogy ő az.
Mind a 3 gyermekemet a 20. hettol kezdtem el erezni, de onnantol nagyon aktivak voltak. Bar sokan csodalkozdtak, hogy a 3.babamat sem ereztem mar 16.hettol, ''mert allitolag a nyelvek szerint mar erznem kellett volna.''
Hat en se boborekozast,se csikizest nem ereztem.A 20. hettol viszont, mar eroteljes mocorgas volt odabent.
Ja a 3. babanal az is kozre jatszott, hogy a melepeny elol volt,mehszaj kozelbe, ez is tompithatja a mozgas erzekelest.
Szia!
Először a baba mozgását 15+3 hetesen éreztem meg. Teljesen más volt, mint amit előtte éreztem (értem a bélmozgásra). Alul jelentkezett, olyan érzés volt, mintha egy kis rángatolózás, kopoktatás lenne belülről, és tartott pár másodpercig. A mai napig lennt érzem. Általában reggel és este jelentkezik (akkor már nem mozgok annyit). Csodás érzés:)) Remélem te is mihamarabb megérzed ezt a fantasztikus élményt.:))
Egy 17 hós kismama
13.héttől,elég intenzíven éreztem,és azóta is ugyanaz az érzés,csk napról-napra erősebben.Első baba.
17hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!