Mit éreztetek először mikor már a pocaklakót éreztétek? Buborék? Csiklandozás? Akkor már tudtátok hogy Ő az vagy csak később jöttetek rá hogy Őt éreztétek? Mennyire korán éreztétek meg először hogy talán Ő az?
Figyelt kérdés
Már nagyon várom, remélem pár hét és érezhetem. 13 hetes 2 napos boldog kismama vagyok, és már nagyon kíváncsi vagyok mit fogok érezni, mikor. Első baba. :)2009. ápr. 3. 09:09
1/7 anonim válasza:
Szia,
Nekem a fiam 14hetesen bejelentkezett. Az első biztos rúgása a hólyagomat érte, és nem ám bubi volt, rendes nagy rúgás:S És a pocakhoz szorított halacska úszására tudok asszociálni a mozgásáról. Olyan érzed is meg nem is.
Felejthetetlen:)
2/7 anonim válasza:
Én 17 hetesen éreztem előszőr.Buborék nem volt, viszont konkrétan éreztem, hogy ide-oda mozog bennem.
3/7 anonim válasza:
Szia! Én 18 hetesen éreztem elöször,és én inkább 1 izomrángáshoz hasonlitanám. =) Persze nem keverhetö össze,de inkább arra hasonlitott. Ja,és utána 1 hétig csönd volt. Aggódtam,de mondták itt is többen hogy ez normális. Most 24 hetes vagyok,és eléggé lusta baba... =)
4/7 anonim válasza:
Szia!Én 17 hetesen úgy éreztem mintha simogatná valaki belülről a hasamat.Most már(22)rendesen ficánkol.Úgy telnek a hetek hogy meglátod nemsokára érezni fogod a Nagy Csodát!
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Egyszer éreztem valami rángást enyhén de nem tudom Ő volt-e, ilyen még nem volt. Azóta semmi. Pedig mindíg figyelem, és várom. :)
2009. ápr. 3. 11:25
6/7 anonim válasza:
Szia!Én 16 hetesen reggel 5kor rátettem a kezemet a pocimra,nagyon-nagyon picikét rá is nyomtam,és igen...megrúgott a baba!
7/7 anonim válasza:
Én holnap töltöm a 16hetet és tegnap éreztem valami olyat, mintha emésztenék. Mint amikor hasmenés előtt buborékol a hasad, de nem kellett wc-re mennem. Nem tudom, hogy ez ő volt-e. Nagyon remélem, mert már alig várom, hogy a pocimon érezze a párom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!