Akinek a 12-13. hét körül kislánynak látták a pocaklakót tényleg kislány lett vagy kisfiú?
Nekem hétfőn kislányt mondott a doki 13. héten, igaz nem 100%-ra.
Van egy majdnem 3 éves fiam már, őt a 18. héten "leplezték le."
Természetesen egy újabb tökéletes kis pasinak és nagyon örülnék, csak kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.!:)
Nekem 12.héten kisfiút mondott de rá 2-3hét múlva már kislányt..most hétfőn 18.heti genetikai Uh-n 100%ra megint kislányt mondott!!:)))
18hkm
Akkor nem vagyok előrébb!:)
Igazából persze mindegy, csak kíváncsi vagyok!:)
Tudni szeretném kék vagy rózsaszín:)
Köszi a válaszokat!
nekem 12 hetesen az istenhegyi úton megmondták hogy lány lesz...24 hetesen a 4D-n is...egy hét múlva biztosra kiderül:)
39hkm
Szia! Szerdán én írtam ki egy hasonló kérdést. Nekem is lánynak látta a doki a 12 hetes uh-n, és én is nagyon izgulok, mert van egy lányom és három fiam. A fiaimat is ugyanúgy szeretem, de nagyon vágyom már egy újabb kiscsajra (ugyanis a lányom a a legnagyobb)...
Izguljunk együtt!!!!
Igen,olvastam a kérdésedet!:)
Nekem 1 fiam van, 3 éves lesz nyáron.
De még pár hét és biztosan kiderül.:)
Szia!!Nekem mind a két terhességemnél a 12 hetes UH-on azt mondták,hogy kislánygyanús-és így is maradt:-)A nagyobb lányom most volt 5 éves,a pocaklakó pedig 34 hetes.
Boldog babavárást neked!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!