Szoktátok "stresszelni" a pocaklakót?
Figyelt kérdés
A párom van, hogy rámszól, hogy ne vakarjam annyit a pocakomat, hagyjam azt a szerencsétlen babát aludni. Olyan is volt már, hogy nem mozgott a pici, akkor apa nyomott 1-2 hangos szörcsögős puszit a hasamra, akkor rugott egyet a pici, mintha azt mondta volna, hogy hagyjatok aludni, utána megint semmi. Olyan is van, hogy ha a zenét odateszem a pocakomhoz, elkezd rugni, vagy ha nagyon nyomja a bordámat, akkor addig csikizem a lábát, míg el nem húzza onnan. Tényleg zaklatom vele a babócát? 28 hetes vagyok.2009. nov. 10. 12:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem "kommunikálsz vele", és az jó! Én kicsi sajnáltam is a másodikkal, hogy vele erre már nem jutott annyi idő...
2/8 anonim válasza:
szerintem ez nem stresszelés :) a zene az kifejezetten jót tesz a babának, az meg tök jó, hogy már most így tartjátok a kapcsolatot :)
3/8 anonim válasza:
Semmiféleképpen nem nevezném stresszelésnek. Ha sokáig nem érzem, hogy mocorog én is megpróbálok belőle jelet kicsikarni. Sőt, szoktunk vele játszani: apa kicsit megkopogtatja a pocakom a baba meg válaszként rúg egyet vagy bokszol:) Szerintem kell is ez a fajta kapcsolattartás. Apa is kicsit még közelebb érzi magát így hozzá.
4/8 A kérdező kommentje:
akkor jó. Nem szeretném, ha idegbeteg gyerekem lenne :)
2009. nov. 10. 13:01
5/8 anonim válasza:
Rendszeresen.Ha "sokáig" nem moccan,felpiszkálom,főleg ha ez olyankor van mikor általában le sem áll...
Meg aztán Apuci is szokott játszani vele :)
6/8 anonim válasza:
szerintem ez nem stresszelés, amiről beszélsz, hanem kommunikálás. ezt én is csinálom, Viszont tényleg stresszelni nem szabad (megilyeszteni, hangzavarba vinni, megütni), mert attól belekakilhat a magzatvízbe.
7/8 anonim válasza:
Ilyeneket mi is szoktunk csinálni vele. Apa nagyon imádja, és csak ámul nagyokat, hogy mekkorát képes rúgni néha. Neki ez ugye új, én naponta többször kapok. És ha este már megkérem, hogy beszéljen a lányával -hogy ne rugdosson, aludnék-, akkor mellé áll, hogy adjon csak nekem :) Szerintem igazi kis összeesküvés lesz kint is ellenem.
Nálam most az a legújabb, hogy most kezdi el igazán kinyomni a végtagjait, eddig ezt ennyire nem éreztem. És ott simizem, mert "így közelebb van", meg tutira tudom hogy hol van. De egy nyújtózás ugye nem tart soká:(
29 km
8/8 anonim válasza:
Van,amikor én is piszkálom,ha már nem mozog,ilyenkor Apa rámszól,hogy hagyjam már békén aludni.De zenét szoktunk hallgatni,csikizni,simizni én is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!