12 hetes kismama vagyok, jelenleg gyesen vagyok a kislányommal, aki novemberben lesz 3 éves. Pocaklakót január végére várjuk. Milyen ellátásra vagyok jogosult novemberig, és utána?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 10:24
1/4 anonim válasza:
novemberig jogosult vagy a gyes-re! Ha van munkahelyed,akkor elmehetsz táppénzre,majd t-gyásra.
2/4 anonim válasza:
Igen, jól mondta az előző válaszoló. Sőt a helyedben már most elmennék táppénzre. Én így tettem. Én is január 20 körül szülök és februárban lesz 3 éves a nagylányom. :)
3/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok. Az én lányom októberben lesz 3 éves, márciusba szülök, és én is szeretnék elmenni táppénzre. A kérdésem az lenne, hogy apa átvehetné tőlem a gyest, 4 órában van bejelentve.
4/4 anonim válasza:
Akár még a nagyi is átveheti a gyes-t.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!