Jelenleg gyesen vagyok 2,5 éves kislányommal, a GYES júniusban jár le, de kismama vagyok, a következő babát augusztusra várom. Jár e majd így is a GYED?
Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 07:56
1/4 anonim válasza:
Szia!
Azt nem írtad, hogy van-e munkahelyed? Ha igen akkor szerintem vedd ki a bent lévő szabiaidat vagy menj el táppénzre a következő baba születéséig.
Üdv
2/4 A kérdező kommentje:
Nincs munkahelyem :( Decemberben megszűnt.
2009. jan. 8. 14:30
3/4 anonim válasza:
Szia!
Az előző vagyok. Így nehéz segíteni, hogy csak ennyi információt adtál meg! Az első baba előtt dolgoztál? És mennyi ideig? Mikor mondtak fel neked? stb.
Írj le mindent, mert így nem tudok tanácsot adni neked.
Üdv
4/4 anonim válasza:
Szia!
Megint én vagyok. Most olvastam amit írtál. Csak a te munkahelyed szünt meg vagy a cég ahol dolgoztál? És véglegesen vagy a felszámolás indult meg decemberben. Írj le mindent!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!