Mit kell tartalmaznia egy GYED-en lévő kismama bérlapjának? Fel kell tüntetni a családi pótlékot ha azt is a cégen keresztül kapom? Vagy összevonják a kettőt?
Sziasztok!Nagyon fontos lenne megtudnom hogy mik szerepelnek egy hivatalos GYED-en lévő kismama bérlapján.
Ha esetleg fel tudna tölteni valaki egy ilyet azt nagyon megköszönném!
Nekem rajta van csp is.
Amúgy ezek vannak rajta:(tavaly novemberin éppen)
Jövedelmek:
GYED 102900
családi pótlék 26600
levonások:
Érdekképv. tagdíj
Önk. Nyptár tgdíj
Eü ptár tagdíj
Eü jár pénzben (0)
EÜ ját term-ben (0)
Gyed Gyes Mnypt tagdíj
Gyed, Gyes nyjár
Munkaerőpiaci jár (ez mot 0)
Nyugdíjjárulék (ez is 0)
SZJA előleg
Ha a munkáltató tb.kifizetőhely akkor csak a GYED van rajta, mivel a családi pótlékot a Magyar Államkincstár utalja/általában/
Például:
A bérlap tartalmazza: SZemélyes adatokat
távollétet 2011.02.01-02.28.-ig 21/28 munka-/naptári nap GYED
A GYED összegét: 109.200,- /gyed maximum/
Adóalap: 109.200*1,27= 138.684,- ft
Adójóváírás: 12.100,-
Adó: 138.684,-Ft - 62.500,- Ft = 76.184,- Ft az adóalap a kedvezmény után (családi) ennek a 16 %-a 12.189,- Ft, ebből lejön a 12.100,- Ft adójóváírás
Fizetendő adó: 89 Ft
Családi kedvezmény: 62.500,- Ft adóalapot csökkenti /1 gyermekre/
Nyugdíjjárulék alap: 109.200,-
Nyugdíjjárulék 10 %: 10.920,-
Bruttó bér: 109.200,-
levonás: 89,- /adó
10.920,- /nyugdíjjárulék
Banki átutalás: 98.191,- Ft
Ezenkívül az előző havi befizetett járulékokat is fel kell tüntetni.
Köszi!
Tudomásom szerint a munkáltató tb kifizető de annó nála kellet intézni és utalva kértem!A kincstártól egy vasat sem kapott de a papírokat beadta a munkahelyére.Akkor ha jól értelmezem akkor a családi pótlékot külön kellett volna megkapnia a kincstártól?
Nekem a munkáltató kifizetőhely, onnan kapom a gyed-et és csp-t
A gyest is onnan fogom kapni
első voltam
Jé, akkor én ezt nem értem!
4,5 éve, mikor először mentem gyed-re, a munkahelyemről kaptam azt és a csp-t is, de időközben a csp-t átvette a mák, így azt most már onnan kapom, míg a gyed-et továbbra is a munkahelyemről.
Így a mostani bérlapomon nekem is csak a gyed van.
Akkor most mi az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!