Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek a szülés előtti...

Mit éreztetek a szülés előtti pár napon? Tudtátok, hogy már várható, vagy meglepetés szerűen jött?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem éreztem semmi különöset, ugyanúgy mocorgott a babám, mint korábban, aztán hajnalban elfolyt a magzatvíz.
2009. ápr. 12. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sem éreztem semmit,csak tudtam hogy idő van,lassan ki kell bújnia.
2009. ápr. 12. 15:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon izgatott és türelmetlen voltam, ugyanis nem született meg a kiírt időpontig. Az azt követő 4. napon reggeltől elkezdett görcsölgetni a hasam és akkor már biztos voltam benne, hogy azon a napon már találkozni fogok a kisfiammal. Ugy is lett!
2009. ápr. 12. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szerda délelőtt voltam ctg-n + vizsgálaton, dokim azt mondta, hogy még kb egy hét, szerda este rámjött a hasmenés, teljesen szégyelltem magam, hogy épp az utolsó héten rontom el a gyomrom, nagyon fájt a hasam és azt gondoltam, hogy ez biztosan a kicsimet is megviseli, éjfél után elfolyt a magzatvíz és rájöttem hogy azok a görcsös fájások nem a vacsinak köszönhetők, persze mikor beértünk a kórházba, a műszerek szerint még nem voltak 'igazi' fájásaim, éjjel 2-kor úgy döntöttek, hogy 'na jó' felvesznek, reggel 6:51-kor született meg a kicsim. A dokinőm azt mondta, van, akinél hasmenéssel kezdődik a szülés (korábban jópár felkészítő előadáson voltam, de ilyet egyiken se mondtak), legalább megúsztam a beöntést. Ő az első babám és sokkal nagyobb megpróbáltatásra számítottam, könnyű szülés volt, rengetegen ijesztgettek, hogy legalább 10 órát fogok vajúdni, hisz még nem szültem, nem így volt. Drukkolok neked!
2009. ápr. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!