Mit éreztetek a szülés előtti pár napon? Tudtátok, hogy már várható, vagy meglepetés szerűen jött?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 14:56
1/4 anonim válasza:
Én nem éreztem semmi különöset, ugyanúgy mocorgott a babám, mint korábban, aztán hajnalban elfolyt a magzatvíz.
2/4 anonim válasza:
Én sem éreztem semmit,csak tudtam hogy idő van,lassan ki kell bújnia.
3/4 anonim válasza:
Én már nagyon izgatott és türelmetlen voltam, ugyanis nem született meg a kiírt időpontig. Az azt követő 4. napon reggeltől elkezdett görcsölgetni a hasam és akkor már biztos voltam benne, hogy azon a napon már találkozni fogok a kisfiammal. Ugy is lett!
4/4 anonim válasza:
szerda délelőtt voltam ctg-n + vizsgálaton, dokim azt mondta, hogy még kb egy hét, szerda este rámjött a hasmenés, teljesen szégyelltem magam, hogy épp az utolsó héten rontom el a gyomrom, nagyon fájt a hasam és azt gondoltam, hogy ez biztosan a kicsimet is megviseli, éjfél után elfolyt a magzatvíz és rájöttem hogy azok a görcsös fájások nem a vacsinak köszönhetők, persze mikor beértünk a kórházba, a műszerek szerint még nem voltak 'igazi' fájásaim, éjjel 2-kor úgy döntöttek, hogy 'na jó' felvesznek, reggel 6:51-kor született meg a kicsim. A dokinőm azt mondta, van, akinél hasmenéssel kezdődik a szülés (korábban jópár felkészítő előadáson voltam, de ilyet egyiken se mondtak), legalább megúsztam a beöntést. Ő az első babám és sokkal nagyobb megpróbáltatásra számítottam, könnyű szülés volt, rengetegen ijesztgettek, hogy legalább 10 órát fogok vajúdni, hisz még nem szültem, nem így volt. Drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!