Sok 30 hetesen a 16kg hízás? 160cm vagyok és 47kg-mal kezdtem de már 63nál járok
Hát akkor tényleg én vagyok az alien....168cm/49kg...mindig nagyon sovány voltam, de nem azért, mert nem ettem..hanem mert ilyen alkat vagyok. Azt gondoltam, hogy terhesen majd óriási leszek, mert én is hallottam ezt, hogy a vékonyabbak többet híznak.
Mint írtam nekem így a 33. héten 4 kiló plusz...ebből a baba már 2 kiló...kicsit nagyobbnak saccolják az átlagnál..de akkor ezek szerint nem én vagyok az átlagos...bocsi ha azt írtam az elején hogy sok.
Jah..pedig még kislány is:)
Mindenkinek szerencsés szülést!!!!
Én 53-ról indultam és 65-66 kiló között vagyok 37 hetesen. Mindenki mondta a környezetemben, hogy arányosan eloszlik rajtam.
Szerintem a Te esetedben sem sok ez a hízás.
Én sem ettem többet a kelleténél, a laboreredményeim is tökéletesek. Viszont a hízás miatt diétáznom kell, mert azzal riogatnak, hogy befektetnek az utolsó hétre, hetekre... Más is van/volt így? Vagy ez csak nálunk divat?:P
Kedves 13.12-es ne izgulj teljesen jó a babád mérete, ilyenkor az utolsó hetekben szedik össze a legtöbbet. Az nem jó, hogy el van öregedve a méhlepényed, próbálj minnél több ásványi anyagot, vitamint magadhoz venni. Olvasd el a :
terhesség során és szoptatás alatt is fogyasztható. Szerintem ha 2500-2900 biztos lesz és 2 kg felett már nincs gond, nem számít koraszülöttnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!